Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TĘCZOWA TRUSKAWKA

prosze o przetłumaczenie tej piosenki :)

Polecane posty

Gość TĘCZOWA TRUSKAWKA

h.. Love you so Thats while had to know And my cry need watch yours From the first than we mead love My soul in strongn not Love me or leave me, now In there in my tears and bounds Rise me when i dead Love me or leave me, now Help me give the world these been Please dont mess me end Love me or leave me Now, Im nine down Then you turn around Please dont leave me here on the seat I need you to wonders belt Knows when i need the help in hand Love me or leave me, now In there in my tears and bounds Rise me when i dead Love me or leave me, now Help me give the world these been Please dont mess me end Please let me resting in your arms tonights Catch you tell Every share its you Its a cry for hell Love me or leave me, now Love me or leave me, now Own in heavens breaken it Your in need completet Love me or leave me, now In there in my tears and bounds Rise me when i dead Love me or leave me, now Help me give the world these been Please dont weast me end

Prosze: h.. Kocham Cię tak To natomiast nie wiedzieć I mój krzyk trzeba oglądać twoje Od pierwszej miłości niż miód Moja dusza nie w strong'n Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Tam w łzy i granice Rise mi kiedy żyje Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Pomóż mi dać światu te zostały Nie mnie bałagan koniec Kochaj mnie lub zostaw mnie Teraz jestem dziewięć dół Następnie należy skręcić w obrębie Proszę, nie zostawiaj mnie tu na siedzeniu I need you do cudów pasa Wie, kiedy i potrzebujemy pomocy w ręku Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Tam w łzy i granice Rise mi kiedy żyje Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Pomóż mi dać światu te zostały Nie mnie bałagan koniec Proszę dać mi odpoczynek w ramionach tonights Catch powiedzieć Każda akcja to ty To wołanie o piekle Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Własne w niebie breaken to Twoje potrzebują completet Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Tam w łzy i granice Rise mi kiedy żyje Kochaj mnie lub zostaw mnie, teraz Pomóż mi dać światu te zostały Proszę nie weast mnie koniec