Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia126

Co robic 4 msc przed slubem

Polecane posty

Gość Niunia126

Witam,pisze do Was z problemem.Mialam slubowac z narzeczonym w zeszlym roku ,jednak musielismy przelozyc to na ten rok,na sierpnia z powodu jego stanu zdrowia(wyladowal w szpitalu,ciezki stan,malo szans na przezycie) udalo sie.Jednak od jakiegos czasu podejzewalam,ze moj facet nie jest w stosunku co do mnie szczery.Dziwny sms w jego telefonie od jakiejs dziewczyny,zwykle male klamstewka,potem picie co dzien prawie... i tak w kolko,do dzis dzis poprosilam go o haslo na nk,i facebooka,gdzie wyczytalam wiadomosc,ze pisze do jakies laski,ze jest piekna,po zobaczeniu jej zdjec wpadl w szok,ze jest niesamowicie ostra suczka jakich malo,ze gdyby ja mial traktowal by ja jak krolewne..on tweirdzi,ze nie mam sie oco czepiac.. co robic??pisze,ze sie zmienil,ze ta wiadomosc byla pare dni temu teraz jest inny..normalnie bajki ma lepsze niz Andersen.. odwolywac wszystko,ta historia sie powtorzyla,w zeszlym roku pisal,do innej,ze nie chce slubu,ze jest zmuszany itp,ze jak wroci to sie z nia umowi,laska byla na tyle spoko,ze napisala mi wszystko co do niej pisal,i jak to odebrac doradzcie..Zalamka

Gość ja bym za takiego nie wychodzi
ła/.. jeszcze z nim jestes? miej szacunek do siebie samej..

Gość migotka900008
pytasz sie jeszcze? zdradza cie na lewo i prawo, adoruje inne laski, pisze ze nie che slubu a ty jeszcze z nim jestes? przez takie kobiety jak ty faceci sie z nas smieja:/ taaaa ozen sie z nim. powodzenia idiotko

Gość w 100%
no chyba odpowiedź nasuwa się sama. zostaw psa 🖐️

Gość kochana autorko
Przeczytaj sobie co napisałaś tutaj- odpowiedź sama przyjdzie. Ja rozumiem, że kochasz, że wiązałaś z nim nadzieje, ale spróbuj spojrzeć na to obiektywnie- co to za człowiek? Takiego chcesz męża obok? Za którego będziesz się musiała wstydzić, bo podrywa inne kobiety? Który im pisze, że do ślubu jest zmuszany? Myślę, że zasłużyłaś na coś lepszego. Wielu po świecie chodzi, którzy potrafią być oddani żonie i rodzinie, dając im tym samym prawdziwe szczęście.

Gość Niunia126
Jezeli ktos jest zwiazku wie,ze nie latwo jest odejsc,najgorsze jest,ze on na okraglo dzwoni,powiedzialam mu,ze to koniec... ze nie chce miec z nim nic wspolnego... ze niech swoje poodwoluje,bo ja robie to samo..jednak moje pytanie,czy taki facet moze sie zmienic??czy to taki typek,ktory zawsze bedzie lgnal do bab... niczego mi nie brakuje,wiem,ze moglabym miec nie jednego,nie wychwalam sie,ze jestem ladna itp,bo kazdy ma swoj gust,ale nie rozumiem facetow

Gość sama widzisz ,że my tu kobiety
nie rozumiemy twojego pytania

Gość ankaankasasanka
faceci sie nie zmieniają najwyzej lepiej klamia i lepiej sie maskuja jak ma ciagoty do innych lasek to tak juz zostanie, taki typ

Już dawno kopnęłabym gościa w tyłek i to za pierwszym razem kiedy wypisywał te głupoty do lasek. Szanuj się kobieto! odpowiedz sobie na pytanie czy byłabyś szczęsliwa z kimś takim jak on?

Gość tikit
kobito!!!!!!!!!!!!!kopnij go w dupe....ja bym go juz dawno udusiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szanuj sie sama

Gość myślę że jeszcze nie jest z
tobą tak żle skoro sie zastanawiasz czy go nie zostawić ... NO JASNE ,ŻE DZIADA W DOOPSKO KOPNĄĆ!:O noo chyba ,że chcesz pół życia przepłakać ..twój wybór. po tych zeszłorocznych występach uciełabym tą znajomość.

Gość oto los daje ci ostatnią
szansę abyś przejrzała na oczy .MASZ JĄ WYKORZYSTAC.

Gość ja chyba śnię!!!!!
Dziewczyno z Tobą wszystko ok???? Ty sie jeszcze zastanawiasz??? a w ryj mu nie strzeliłas? fiut go swędzi wyraźnie! slub go przytłoczył najwyrazniej. Ale nie pierwszy on się żeni i inni jakoś inaczej się zachowują przed ślubem. nie szukają skoków w bok gdzie popadnie i gdie wiatr zawieje. Takiego to ja bym kijem nie tknela. SZANUJ SIĘ BABO!!!

ha ha ha ha "ta wiadomość byla pare dni temu teraz jestem inny" ha ha ha rozbawił mnie twoj chlopak do lez ha ha ha zajebis##y wkret haha

A tak juz powaznie, wyglada nato ze jest patologicznym kłamcą i na 99% zdradzil cie, poza tym nie szanuje, szuka nowej, oczernia za plecami mowi to co chcesz słyszec , w zywe oczy kpi sobie z ciebie a tym samym wiec uwaza cie za malo inteligentna. Tyle wynika z twojego postu. No jeszcze widac ze jestes zakochana po uszy i zdezorientowana, zawiedziona .

Gość nosz psia mac patrz pani
szanuj sie dziewczyno i olej palanta

Gość niunia126
Napisalam mu dzisiaj,ze nie chce z nim nic miec wspolnego,ze to koniec,ze nie potrafilabym mu wiecej zaufac,ze przyszlosc z nim jest bez przyszlosci,ze koncze to i prosze by dal mi zapomniec...Chcialabym,zeby sie nie odzywal,by nie pisal,latwiej by mi bylo zapomniec..chyba wyjade na jakies 2 tyg,przemyslec to do innego kraju,do rodziny,zastanowic sie nad tym wszystkim...dac sobie czasu,by go nie widziec...

Gość alicja z krainy
bardzo madrze postapilas.