Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antoninaa

Pierwsze spotkaniei...

Polecane posty

Gość Antoninaa

Cześć. Jestem już pełnoletnia i w ogóle. Ale nie rozumiem tego zachowania. Spotkałam się z chłopakiem 1 raz wcześniej pisaliśmy sms itp aż zaproponował spotkanie. Było fajnie pięknie czarował mnie komplementy strzelał do momentu aż mnie pocałował przytulał. Gdy zaczęło padać schowaliśmy sie pod drzewami przytulił mnie i powiedział " nie chce Ci nic obiecać bo nie wiem jak to z nami będzie..." ja mu powiedziałam że też nie byłam nastawiona żeby coś wyszło z tego a on posmutniał i się zapatrzał. Potem znów pocałował. Potem od razu zadzwonił pisał jak mu było dobrze ze mną i w ogóle że chce to powtórzyć. Nie miałam zamiaru ale teraz nie mogę przestać o nim myśleć nie wiem jak mu o tym powiedzieć powiedziałam tylko tyle że go okłamałam ze nadziei sobie nie na robię ale na razie milczę więcej nic mu nie mowie bo nie chce go spłoszyć czekam na kolejne spotkanie aż wróci bo pragnie się spotkać i to wszystko powtórzyć, a nie rozumiem jego zachowania. Co o tym myślicie???

ja na pierwszych randkach to przeważnie opowiadałam o sobie :D coś ten świat przyspieszył okrutnie

Gość ech te nastolatki...
bron boze nie wyznawaj mu swoich uczuc! nie dawaj sie calowac! nie odpisuj na kazdego smsa. chlopak dał ci do zrozumienia ze bedzie cie bajerowal na niezobowiązująca znajomosc. gowniarz i tyle. ale badz sprytniejsza. w zyciu nie wolno mowic po 1 spotkaniu ze masz jakies nadzieje! matko az mi slabo sie zrobilo! :) Odkrec to jakos i trzymaj uczucia na wodzy! bo zacznie Cie bajerować i dopierac sie do majtek a Ty ulegniesz. Nawet nie zauwazysz kiedy a potem placz i zgrzytanie zębami. To on ma udowodnic ze zasługuje na bycie Twoim chlopakiem! Niech sie stara. nie wypisuj do niego nie wydzwaniaj!

Gość Maxxxxxxxx
Witaj, dziwna na sprawa całujesz sie na 1 randce dajesz się dotykać, dobra teraz pytanie z tym chłopakiem długo piserz ?? on jest z daleka czy z twojego miasta bo jak z innego to ok mowisz pojechał i przyjedzie to daleko chyba macie od siebie?? nie wiem dziwna sprawa

Gość Maxxxxxxxx
a patrz nie dokączyłem bo jak z innego mista to ok bo jak z twojego miasta to może cie zaliczyć i będzie mówił każdemu ze z tobą ten xxx prawda?