Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania :***

przyjaźń

Polecane posty

Znacie może jakieś fajne wiersze dla przyjaciela jak tak to piszcie ja możne zacznę od jednego : Nasze życie na błędach rysowane miłością, uczuciem przeplatane. Jestem małą iskierką, która wypala się uczucie me zanika gdzieś w tle Popełniam błędy i naprawiam je gdy dotknę dna, odbije się. Gdy sił zabraknie przyjaciel wyciągnie mnie. Zasypie mnie kwiatami miłymi słowami To prawdziwa przyjaźń między nami.

:: :: :: :: :: :: :: :: :: Podaruję Ci swe myśli :: co się kłębią w mojej głowie, :: wszystkie Tobie podaruję, :: nie zostawię żadnej sobie. :: Podaruję Ci swe serce, :: niech przyjaźnie dla Ciebie bije, :: w płatki róży je otulę, :: w Twoje oczy spojrzę czule. :: Słowa Tobie podaruję, :: które dźwięczą jak muzyka, :: refleksyjna i kojąca, :: jakby świerszcz grał :: na stu smykach. :: Podaruję Ci swą przyjaźń, :: niech na skrzydłach :: w niebo wzleci, :: z Aniołami niech zatańczy, :: szczęścia taniec opętańczy. :: lecz... :: Życia Ci nie podaruję, :: nie...tego nie zrobię, :: bo muszę istnieć, :: aby to wszystko :: móc podarować Tobie..

Musze sie wysrac