Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 53-latka

córka - dużo młodszy chłopak

Polecane posty

Gość 53-latka

Witam was, mam pewien problem. Moja 26-letnia córka niedawno poznała chłopaka. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że ma on 19 lat. Uważam, że jest stanowczo za młody dla mojej córki, która już ma skończone studia, pracę i powinna założyć rodzinę. On dopiero rozpoczął studia i jest niedojrzały na pewno na stały związek, na ślub i dzieci. Próbowałam córce wybić to z głowy, bo nie chcę, by się umawiała z takim gówniarzem, nawet wstyd o tym powiedzieć rodzinie, znajomym itd. Ale ona twierdzi, że jest w nim zakochana, zależy jej na nim. Ostatnio zabroniłam jej przyprowadzać tego smarkacza do domu, ale to nic nie pomogło, bo spotykają się albo u niego, albo na mieście gdzieś. Jakich argumentów mam użyć, żeby z nim w końcu zerwała i poznała kogoś albo w swoim wieku albo starszego???

Gość nosz psia mac patrz pani
ona jest dorosla i w sumie masz malo do powiedzenia swoja opinie wyrazilas i tyle Twojego

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
moja kolezanka tez sie spotyka z mlodszym o 3 lata ona ma 23 prawie o on ledwo co skonczyl 18 dla mnie to jakas pomyylka ale ona twierdzi ze jest zakochana

daj spokój jej sprawa i jej facet.Wiadomo ,że jako matka chcesz najlepiej ,ale na pewne sprawy takie jak wybór faceta dla swojej córki nie masz wpływu ...najważniejsze ,że im dobrze ze sobą .Jaki wstyd? jesteś takim ciemnogrodem ,że obawiasz się opinii ludzi? no wybacz....Możesz się cieszyć ,że chłopak nie jest żadnym przestępcą ,narkomanem itp ...zawsze mogłoby być gorzej.

Gość OJ TRZA KAKAUKO WYPEŁNIĆ
usztywniaczem

Gość Jennifer Bonnell
"moja kolezanka tez sie spotyka z mlodszym o 3 lata ona ma 23 prawie o on ledwo co skonczyl 18 dla mnie to jakas pomyylka ale ona twierdzi ze jest zakochana" 23-18=5 ;)

jezeli córka jest zakochana to wydaje mi się ze zadne argumetny do niej nie przemówią. ale skoro jest między nim 7 lat rożnicy możesz powiedzieć jej za za jakiś czas on bedzie oglądał się za młodszymi i ze jak pójdzie na studia to napewno pozna jakąś dziewczynę w sowim wieku a ją kopnie w dupę za przeproszeniem jednak wydaję mi się ze na niewiele się to zda jak córka jest zauroczona

zle robisz. wazne ze sie kochaja wiek sie nie liczy trudno ze bedzie studiowal bo trudno bo na to czas zostaw ich w spokoju ! doradzam dobrze nie powinnas sie wtracac i a to ze zabraniasz jej sie z nim zpotykac ! wszytsko zle robisz. i sama sobie robisz problemy nie masz naprawde niczego lepszego ? zajecia bez urazy

ratowniczka_medyczna jak się nie masz czego czepić to spójrz w lustro,każdy człowiek się poci chyba się o tym uczyłaś?.Przeszkadzają ci moje spocone pachy to nie patrz-proste.

ja zycze corce powodzenia i zeby sie ulozylo..ale [atrzac logicznie..ona ma juz inne podejscie do zycia. w pewnym momencie moga wyjsc roznice..to juz kobieta ktora smialo moglaby a moze i chce byc mama..19 latek niekoniecznie chce zostawac ojcem w takim okresie swojego zycia.

Gość h-alszka
Może twoja córka nie myśli jeszcze o stałym związku i dzieciach podobnie jak jej chłopak. Powinnas zmienic swoje nastawienie do ich związku bo inaczej zwyczajnie stracisz córkę. Przecież wiesz ,że nie wiele możesz zdziałać. Nie lepiej poznać "wroga".

Gość trzydziestka oo
też mam 8 lat młodszgo faceta.i nikt by mi go nie wybił z głowy:)

Gość pytający.człowiek
jennifer-skąd jestes??( Ps. Sliczna jestes w kazdym calu)