Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfustrowana fuksjja

Zakazany Owoc

Polecane posty

Gość sfustrowana fuksjja

ale kiedy przechodzi obok mnie zajety swoimi sprawami,serce bije mi jak szalone.A nie jestem juz nastolatką.Kiedy go widze mam ochote sie przytulic do niego i czuje jakis dziwny spokoj,mogłabym na niego patrzec dniami i nocami choc Bonda nie przypomina.Kocham go.Ale on ma zone.Nie maja dzieci .Ale jednak...:(

Gość sfustrowana fuksjja
do tego jestem Jego podwładną i nie chce stracic pracy ale to mnie meczy.nie moge sie skupic,wyglądam Go czy idzie,jak idzie robie jakies głupstwa :O obiecałam sobie,ze juz nigdy nie dam sie wrobic w tę całą Love

Gość refforma
ja go znam to Antkowiak k.

Gość sfustrowana fuksjja
zaden antkowiak tylko ktos,kto obudził to,co uspiłam.nie chciałam juz cierpiec po ostatnim razie i tak długo nikogo nie kochałam...:( a teraz:O

Gość Alles Klar
nie chce gasić Twego entuzjazmu ale za zonatych lepiej się nie brać:P

Gość sfustrowana fuksjja
to juz wiem tylko,ze naprawde najgorsze jest to,pomijajac ze on nie wie,najgorsze jest to,ze ja zachowuje sie jak opetana,wariatka ,gadam jakies durnoty a on na mnie patrzy i nie wie o co mi chodzi i co ja nawijam :O nie wiem jak to opanowac ...:O albo zawiecha ...zamiast pracowac jaK on przechodzi ja gapie sie i głupkowato usmiecham :O a nie mam ssiedemnastu lat :O

Gość Alles Klar
cha cha ja mam 17 i dokładnie takie same objawy, widać to uczucie uniwersalne:). Kurcze no nie wiem co ci poradzić, nie będe gadać tych farmazonów o przemijaniu miłości, bo sama jestem szaleńczo zakochana w koledze okrągły rok , a z drugiej strony uważam że odbijanie faceta jego zonie jest poniżej godności(co zresztą sama wiesz). Podobno miłość zaleczy miłość.. jak bedziesz miała okazję to się z kimś umów.

Gość sfustrowana fuksjja
problem w tym,ze nie moge.kazdy nie jest Nim...:(

Gość Alles Klar
Ej kurczę nie wiem co powiedzieć, bo w zasadzie nie ma innego rozwiązania niż czekanie, a to z góry jasne.. Nie chcę ci pieprzyć tych oczywistości, jeżeli chcesz dobrej rady. No chyba że po prostu potrzebujesz pociechy i rozmowy. :)