Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dobrze post......

Wczoraj rodzina się mnie pytała czy poznałem w końcu jakąś dziewczyne... :/

Polecane posty

Gość czy dobrze post......

Mielismy rodzinne spotkanie , malo wesołe bo z okazji pogrzebu. Ciotki,wujkowie, kuzynka ,kuzyn itp... Moja matka zaczela temat ,oni potoczyli go dalej. '' Trzeba miec jakąs dziewczyne, chodzic na spacery ,jezdzic razem na wakacje, miec dla kogo zyc , co robic po szkole. Wszyscy kogoś mają i tu zaczeli wymieniac moich kolegow , kuzyna itp'' A ty Marcinku rozgladasz sie za jakąs dziewczyną ? Przyjedziesz do nas na Slask to cie zapoznamy z jakąs (tu dziwna slaska nazwa ) Nie odzywalem sie ,az powiedzialem jej : Huj cie to obchodzi , kobiety nadają sie do ruchania i niczego wiecej i wyszedlem z domu ,zabralem rzeczy wsiadlelm w pociag i jestem u siebie. Dobrze zrobilem ? Mysle ze tak :) Jestem z siebie dumny ,szmaty sie odemnie odczepią.

Gość DarkCrow
Dobrze :) Niech Ci nie zarzucają

Gość Alles Klar
Jakkolwiek nie zgadzam się z tą teza o kobietach, to dobrze zrobiłeś. Nienawidzę tej zwierzęcej uciechy z czyjegoś nieszczęścia pomieszanej ze wścibstwem. Pod pozorem troskliwości i dobrych rad twoja familia zaspokajała rządzę sensacji- ohyda. Tylko mogłeś powiedzieć coś bardziej pod ich adresem, a nie ogółem kobiet:) No chyba, że naprawdę masz takie zdanie:P

Gość Alles Klar
ale w ogóle nie dziwię mu się, że się wkurwił.