Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icoteraz222

Mam 22 lata a moja matka nadal mnie kontroluje , nie wiem co robic

Polecane posty

Gość icoteraz222

Niby wyjechalam do innego miasta, 100 km od niej. Ale i tak musze co tydzien przyjezdzac na weekend. Bo w uczelniach stolowce pewnie gowno dają a ja nie umiem sobie nic zrobic, bo ona zawsze mi podstawiala wszystko pod nos. Swietnie sobie radze. Dzwoni codziennie , wypytuje o wszystko jakbym miała 10 lat :( Poznalam chlopaka chciala go poznac kur... nie zrozumie tego ,ze nie kazdy poznany czlowiek to odrazu kandydat na męza. Ostatnio poczula papierosy ,zaczela sie awantura ze mnie w cos wciągneli w papierochy ,narkotyki ,eh a to byl smrod z pociągu ,bo siedzialam w przedziale dla palących . Nie mam wlasnego zycia :(

Gość smutny posladeczek
jak to "musisz" przyjeżdżać co weekend? co się stanie jak nie wrócisz?

Gość icoteraz222
nie. Mam jeszcze młodsza siostre. Jesli nie przyjadę zaczynają sie pytania dlaczego ? Co robie? Z kim ? gdzie? Powtarza ,ze znów coś kręce :O 100 km od domu a czuje sie jakbym nadal byla w klatce, nie wspominając o tym ,ze nikogo tu nie poznalam. Tylko szkola i do domu . Tak jakby matka obserwowala mnie z kazdej storny

Gość twims
Ja bym olała takie gadanie, mówisz, że zostajesz na weekend bo masz ochotę i tyle. Nie daj się dziewczyno!

Gość smutny posladeczek
Zostań raz na weekend. Przecież po Ciebie nie przyjedzie? Jak będzie się wypytywać, powiedz, że musiałaś koniecznie coś załatwić na zajęcia akurat w mieście w którym studiujesz :) nie wiem :) na początku zmyśl, później zostawaj co któryś weekend najnormalnie mówiąc, że masz ochotę tam zostać.

Gość kasia cichcipna
tez miałam taki problem :) zostałam raz, drugi , aż przyjechałam po 2 miesiącach , zobaczyła ze zyje nic mi nie jest , nie umarłam z głodu i wreszcie dała spokoj