Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1990,,,,

Wybaczyłam i zaczynam żałowac

Polecane posty

Gość Ania1990,,,,

Boże ja chyba oszalałam byłam z moim facetem 2 lata ja mam 21 on ma 29 patologia nie z tej ziemi zazdrosny agresywny brał jakieś świństwa w tym sterydy o wszystko mnie obwiniał kilkanaście razy wylądowałam przez niego w szpitalu po wielu próbach zakończyłam związek i teraz znowu wszystko się zaczęło spotkałam go zmienił się jestem z nim 6 mies wprowadziła sie do niego i zaczyna się nie rzucił tych prochów tak jak obiecywał i chyba bierze jeszcze coś nie wiem znów robi się agresywny zazdrosny jak nie wiem a najgorsze jest to że ja go kocham nie radzę sobie z nim

Gość a to ciiiiii
przecież Ty to lubisz.....

Gość Ania1990,,,,
co lubię zastanów się co piszesz

Gość nie pojmuję tegooo
tępa dzida

Gość prosze o odpowiedz...k...
skoro sie dajesz to dlaczego tutaj marudzisz.....:O

Gość nie pojmuję tegooo
jak go kochasz to jak ci wpierdoli nastepnym razem to padnij przed nim na kolana i dziękuj ze jasniepan nie zabił albo wedle zasady im mocniej nap.. tym bardzij kocha w życiu nie dałabym sie uderzyc facetowi!! jesteś cierpiętnicą na własne życzenie

Gość szczupla25.
Kobieto uciekaj od niego wystarczy ,że on sobie zrujnował życie uważaj bo zrobi to samo z Twoim a chyba byś tego nie chciała i nie łudz się ,że się zmieni

Gość Ania1990,,,,
nie daje się to nie chodzi o to po prostu nie umiem chyba go zostawić kiedy do niego wracałam zachowywał się normalnie mówił że już nic nie bierze uwierzyłam i tyle moja mama zawsze go nie lubiła nawet nie pozwalała mi się z nim widywać a teraz już się nie wtrąca bo powiedziałam że nie będę z nią utrzymywać kontaktów głupia byłam

Gość proekozielona
21 lat i kilkanascie razy w szpitalu bo cie facet pobił? O zesz kurwa.. dziewczyna, sama siebie przeczytaj... ogarnij sie i idz na terapie moze profesjonalista ci wyjasni, ze musisz leczyc swoja glowe, na forum nikt Ci nie pomoze. A swoja droga, gdzie jest Twoja rodzina, rodzice?

Gość nauczycielka z II a
Facet kiedyś podniósł na mnie rękę - rozwiodłam się.Dzięki temu on odbił się od dna, a mnie nie pociągnął na dno. Polecam wszystkim.

Gość Ania1990,,,,
wiem że to idiotyczne rodzina już się nie wtrąca bo jak już pisałam wszystkim zagroziłam zerwaniem kontaktów serio powinnam iść do psychologa

Gość proekozielona
tak, powinnas, bedziesz wtedy silniejsza i wyzwolisz sie od syndromu ofiary i cierpietnicy bo teraz jestes takim typem kobiety a jesli tego nie zrobisz, nie wyzwolisz sie od niego to moze wyladujesz na ulicy lub w plastikowym worku a Twoj rycerz nie szanowal cie i nigdy nie bedzie cie szanowal, po tym jak wrocilas to dalas mu tymbardzie przyzwolenie by mogl traktowac cie jak szmate nie twierdze ze jestes szmata ale czasem sie nie dziwie ze o kobietach sie mowi ze to szmaty bo w sumie co mozna o tobie powiedziec, nie szanujesz sie nie masz w zyciu zadnych wartosci, odworicilas sie od rodziny dla patologii, pomysl tak w duchu, spojrz lustro, zapytaj siebie czy warto??? ale do takich kobiet mozan mowic i mowic i tak nic nie dotrze, mezatek z tyranami mi szkoda, bo sie uzaleznily finasowo, bo dzieci jest im trudnje z tego wyjsc. A Ty? 21 lat? to nawet nie twoj maz. Szkoda gadac. i powiem ci, ze z pewnoscia wiekszosci towich kolezanek z politowaniem na ciebie patrzy, nawet ci nie wspolczuje tylko mysli ze jestes ostania kretynka.

Gość wiktoras 840
dziwki male, lac po mordach tylko takie.

Gość aha i achhhh
Nie rozumiem, twojego oburzenia, jak ci wyzej ktoś napisał, ze ty to lubisz. gdtybyś nie lubiła, nie tkwiłabyś w tym gównie. libisz to i nie mydla nam tu wszystkim oczu. Nic cie nie wiąże z tym typem, ani ślub, ani dzieci ani kredyt hipoteczny. Są kobiety, które mimo takich zobowiązań odchodzą. Ty nie. Więc lubisz to. :o

Gość Ania1990,,,,
co Ty ja nie mam koleżanek ale fakt jestem od niego uzależniona finansowo on dobrze zarabia i to wystarcza nam ja jeszcze studiuje dlatego nie pracuje z rodziną utrzymuje kontakt bo przestali się wtrącać i ja się szanuje ale wątpię czy Ty byś sie biła z kimś kto waży dwa razy tyle co ty i jest dużo wyższy

Gość asdaeee
dobra wypierdalac dziwki stad. koniec burdelu.

Gość Ania1990,,,,
wy mi głupoty gadacie jak można lubić kiedy ktoś cię bije to chore

Gość aha i achhhh
chore jest to, że z nim wciąż jestes. Ty jesteś chora :P

Gość proekozielona
nie szanujesz sie, ale moze psychoterapeuta ci to wyjasni a czy ja mowie ze masz do niego startowac z łapami? o matko, no coz... tak sadzilam, ze nic do ciebie nie dotrze, na dodatek nie masz kolezanek, to typowe, uniezaleznil cie od siebie, typowy syndrom zazdrosnego tyrana a on cpa, bierze sterydy, gdzie zarabia? na bramce w jakiejs spelunie?

Gość k,l
jak byś się szanowała kochana to być tu takich pierdół nie pisała. Dorośnij, walcz albo zgiń.

Gość Ania1990,,,,
nie wiem co on ćpa sterydy to na pewno a pracuje jako architekt

Gość bunga bungaa
Wiesz, chociaz jestem wrazliwa na ludzkie cierpienie, to ciebie mi w ogóle nie żal. Sama dajesz tak sie traktować. Szanująca sie kobieta uciekłaby w podskokach i zerwała wszelkie kontakty, po pierwszym takim incydencie. Ty, nie dość, że przed rozstaniem dawałas sie traktować jak śmieć wiele razy, to jeszcze wróciłaś do swojego pana z podkulonym ogonem omamiona słodkimi słówkami. Zapamietaj na przyszłosci - ludzie sie nie zmieniają. A juz na pewno nie tacy jak ten twój pierdolony Romeo. Uciekaj póki nie jest jeszcze za późno. Miej honor i szanuj sie.

Gość Ania1990,,,,
ja wiem ale ja nie potrafi tym bardziej ze on mnie przesladuje tamtym razem jak z nim zerwala to byla inna sytuacja wyjeżdżałam więc nie miał do mnie dostępu a teraz co ja zrobię

Gość Hendiiii
Sterydy to tragedia. To świństwo brał syn moich sąsiadów.Błagali by tego nie robił.Skutki okazały się tragiczne.Zrobił się tak agresywny,że niestety musieli dzwonić na policję,policja po karetkę i zabrali go do szpitala psychiatrycznego. Dlaczego ludzie to biorą, czy nie wiedzą jakie mogą być skutki.

Gość proekozielona
a lubisz siebie troche? zalezy ci na sobie troche? czy bardziej na nim niz na sobie? wyciagnij reke do mamy, ona ci pomoze wyjsc ze tego

Gość Ania1990,,,,
tak zależy mi bardziej na sobie tylko on by mnie chyba zabił jak bym go znowu zostawiła nie wiem jak by się zachował jak kiedyś zanim wyjechałam próbowałam go zostawić to było źle nie chcę tego powtarzać

Gość Ania1990,,,,
aa i jeszcze jedno kiedy prosze by nie cpał bo wiedze ze jest nacpany jakis to mowi ze on bierz przeze mnie i zebym go wiecej nie wku rwiała

Gość proekozielona
masz rodzine z pewnoscia cie kocha ale tez wspiera, tylko ty nie pozwalasz sobie pomoc po odejsciu, jesli bedzie cie nachodzil, grozil, to sa na to paragrafy, matko.. przeciez to nawet nie jest twoj maz..dziewczyno zwroc sie do mamy, do taty, chyba, ze nie masz ojca... a moze masz brata, kuzyna, cokolwiek niech przyjada, spakujesz sie i wyjdziesz .... ale mam wrazenie, ze do ciebie nic nie dotrze.. zrobi ci dziecko, nie skonczysz studiow, tak naprawde, wyglada na to, ze nie zalezy ci na sobie w ogole

Gość aha i achhhh
dobra, tu sie NIC nie da zrobić. My swoje, ona swoje. Szkoda pisania, jest glupia i dziecinna. LUBI to. Lubi, i już. :D