Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie tak

Chusta tak czy nie?

Polecane posty

Gość tak czy nie tak

Zastanawiam się czy kupić chustę dla dziecka. Co myślicie? Myliście? Sprawdziła się?

Gość ole ole ole xxx
jak najbardziej ta, zawijasz dziecko, wolne ręce i możesz robić co chcesz (no prawie) mam do sprzedania taką, nową za 80 zł http://www.2o2.pl/p,pl,5103,nosidelko-chusta-n17-zafiro-womar.html kolor1

Jak siedziec nie umie?Przeciez w tej huscie sie nosi dziecko i jest ono w takiej pozycjii,ze nie musi umiec siedziec.

Też nie wiem o co chodzi z "umiejętnością siedzenia w chuście"- to tak jakbyś napisała że nie każde dziecko potrafi "siedzieć" na rękach u mamy, w pionie, bo właśnie w takiej pozycji jest w chuście- tyle że zamiast rąk otula je materiał. Mam elastyczną, noszę dziecko w pozycji pionowej, nie wszędzie wjadę z wózkiem, w brzydką pogodę jak teraz też wolę chusty użyć. Mały usypia momentalnie jak tylko wychodzimy, nawet jak w domu przed wyjściem beczy. Tylko w zawiązywaniu butów przeszkadza ;) Kupiłam elastyczną na allegro za 55 zł, jakby nie wypaliło to tyle mogłam odżałować. Położna też pochwaliła.

Gość gryczka
Z tymi wolnymi rękami w domu to trochę pic na wodę, no bo co się zrobi z dzieckiem na sobie? Gotować bym się nie odważyła, sprzątać też niewygodnie. Natomiast na dworze sprawdza się jak najbardziej - rewelacja gdy nie chce się targać wózka, poza tym dziecko, które jeszcze może być za małe na spacerówkę, może sobie pooglądać świat (bo mój syn nie śpi, tylko się rozgląda), a nie tylko sufit budki wózka :-)

Gość rózne skarpeteczki
gryczka, mozna chociazby wieszac pranie :P albo czytac książkę albo przygotowywac w kuchni cos czego się nie gotuje, np rozne desery

Gość cerrutin
nie!!!!!!!!!!!