Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhshshd

pomocycccccccccyyyyyy

Polecane posty

Gość hgfhshshd

Dawniej, już po podzieleniu się jajkiem Wielkanocnym wszyscy domownicy musieli zjeść porcję dość intensywnego w smaku pokarmu. Było to ostatnie umartwienie wielkiego postu. Tym pokarmem była Korzeń imbiru Laska chrzanu Cała cytryna Dlaczego warto dodać soli do wody, w której gotują się jajka? Jajko nie ugotuje się na twardo W razie pęknięcia skorupki białko nie wyleje się za zewnątrz Skorupka nie pęknie POMOCYYYYYY

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hgfhshshd
potrzebuje pomocy odp jak wiecie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zadaj pytanie
bp chu­j wiadomo teraz o czym belkoczesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×