Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?????????????

nie pojmuje tego...

Polecane posty

Gość ?????????????

mój chłopak powiedział że zerwie ze mna jak zrobie sobie tatuaż. Chciałam wytayuowac sobie skrzydła anioła na plecach. Jak mu powiedziałam to zrobił wielką awanture ze oszpece sie na całe życie i wyszedł trzaskając drzwiami. Miał racje? Posłuchać go i nie robic tego tatuażu? Sama już nie wiem zawsze o nim marzyłam...

Gość rób, rób
w końcu to Twoje marzenie i Twoje ciało

Gość pamietaj by mu przyklaskiwac
we wszytskim co on wymysli sobie zrobic, zgolic sie na lyso, wytauuowac sobie czaszke na twarzy albo ubrac sie w potargane ciuchy i strzelic zoltego irokeza :) jego cialo- jego wyglad-jego sprawa ;)

Gość doda ma takie
i strasznie to wygląda szpeci nieziemsko ale twoje ciało - twoje prawo jeśli chłopak nie może zaakceptować, to odejdzie

Gość ?????????????
tak niby wyzwolona i tak dalej... ąle moze on miał troche racji?

Gość ?????????????
potem miał być tatuaż na pipie, a ostatecznie na czole chuja chciałam wytatułować

Gość ?????????????
ja nie chce takich jak doda sa za małe ja chce takie zaczynające sie od ramiom a konczacych sie na pupie na całe plecy

Gość ?????????????
no dardzo smieszne :/

Twój chłopak ma trochę racji... o ile teraz tatuaż Ci się podoba i jest Twoim marzeniem, za za jakiś czas Ci się znudzi... koleżanka własnie zbiera kase na usunięcie tatuażu, który zrobiła sobie 3 lata temu... jak widzisz nie trzeba czekać do późnej starości, żeby uświadomić sobie, że to był glupi pomysł... jesli koniecznie chcesz miec te skrzydełka na plecach, to może zakup hennę, zrób szablon i niech Twój luby Ci go zrobi i co 3 tyg. go odnawia ;) zawsze to też jakaś forma rozrywki, a tatuaż będziesz mogła w każdej chwili zmyć :)

Gość ?????????????
niepoprawna haha mój luby ma zero uzdolnien artystycznych wątpie czy by podołał taliemu zadaniu

no to jeszcze lepiej ;) nauczysz go ;) a dzieki hennie możesz z nim zaczać od rysowania koniczynki na kostce, czy serduszka nad pośladkiem ;) bedziesz cała wytatuowana ;) a na koniec możecie sobie zrobić amatorską sesję zdjęciową, żeby uwiecznić jego starania :)

Gość ruanda
Tatuaż fajnie wygląda - póki się jest młodym. Potem już nie bardzo, w pracy źle na to patrzą, jak na patologię, a usunąć się tego nie da. Wyobraź sobie tatuaż na obwisłych plecach własnej babci, to będziesz miała odpowiedź, czy warto robić sobie pamiątkę na całe życie.