Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she89

Baza Silikonowa SORAYA

Polecane posty

Gość she89

Witam. Chciałam zakupic Bazę Silikonową Soraya Pod podkład. Mialam możliwośc użycia jej tylko dwa razy i musze przyznać ze byłam bardzo zadowolona, mój makijaż trzymał się cały dzień.. Dziś jednak przeczytałam opinię że bazy silikonowe katują skórę.. czy któraś z was spotkała się z niemiłymi niespodziankami po używaniu tej bazy ?

ja jej używam już dłuższy czas i choć mam skłonności do krostek do po tym podkładzie nic mi nie wyskakuję i potwierdzam, że jest świetny, polecam z tej serii podkład

Gość she89
podkładu nie mialam okazji uzyć ale bazę tak, mam nadzieje ze jej zakup będzie dobry ;)

Gość justysikkk
jak dla mnie baza super:) same plusy

Gość Klarysa_01
Ja tez mam baze silikonową pod makijaż z serii Profesjonalna szkoła makijażu. Bazę stosuję już od dawna, wcześniej miałam z serii scenicznej. U mnie ta baza spełnia dwa podstawowe zadania. Pierwsze to wyrównuje wszelkie nierówności i wygładza zmarszczki, drugie to powoduje dłuższe utrzymywanie się makijażu. Ten kosmetyk w pewnym wieku jest już konieczny. Poza tym, ze wygładza buzie co odejmuje lat to nawilża całkiem dobrze a przy tym nie mam uczucia ciężkości. Bardzo mi pasuje baza z profesjonalnej szkoły makijażu, mam tez z tej serii podkład kryjący. Razem działają pięknie.

Gość gość
A jak ty pięknie spamujesz, oho ho! Normalnie cudownie, primabalerina spamu :)