Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babydream

Kobietki zaczynamy o siebie dbać :)

Polecane posty

Gość iuhsdi
włąsnie- a do mnie nie dociera,ze zdrowie jest najwazniejsze:( dla mnie to tylko chudosc sie liczy:(

Gość .....,,,,,......
ja tez jestem nerwowa;) nie wiem jak moj chlopak ze mną wytrzymuje;) ja chcialabym bardziej zacząć dbac o cerę...nie mam wielu pryszczy, czasem cos wyskoczy(np. teraz przed okresem;p) ale za to mam skłonność do wągrów-to moja zmora;/ i ogólnie moja twarz jest szara i blada bez względu na diete, swieze powietrze itd... obecnie do zmywania twarzy używam żelu babydream bo uznalam ze jest najlepszy bo nie ma tych wszystkich konserwantow itd...ale nie wiem..moze Wy znacie cos lepszego;)? no i chcialabym zacząc robic jakies maseczki na twarz ale tez zazwyczaj nie chce mi sie;p no i pare kg tez by sie przydalo zrzucic;p bo niestety tabletki anty robią swoje;p

Gość iuhsdi
wiosna nasz czas:)

Gość własnie wygenerowałem nasienie
z moszny

Gość iuhsdi
ja moge powiedziec wam jak dbam o cere:) -cera wrazliwa/ naczynkowa - twarz myje żlem-kremem AA do cery wrazliwej- nie zawiera mydła nie wysusza jest super -na noc stosuje masc z witamina A- na kazdy krem miałam uczulenie, a ta masc poczyniła cuda- cera gładka, super nawilżona -płukam twarz zimna woda bo to ujędrnia - na dzien stosuje krem z filtrem , na to puder( nie wiem czy to dobrze??), podkładu nie, i tusz, bo nie umiem malowac sie cieniami. a kreski jak zrobie wygladam jak miś panda

Gość iuhsdi
dziewczyny podobno rozciaganie streching wysmukla

Gość ines73
biedne polki w czarnych butach...nawet na gole nogi.............szkoda mi was

Na mnie brzuszki nie działają :D. Niby wszystko jest w necie, ale ja tak nie lubię, poza tym trzeba być bardzo systematycznym...

Ja kiedys biegalam regularnie, trwalo to okolo pol roku, potem przestalam. Teraz zamierzam do tego wrocic. A jesli chodzi o pielegnacje to dla mnie najlepszym kosmetykiem, ktoremu nie dorowna zaden inny jest krem Bambino-wersja ochronna z cynkiem, na noc idealny. W moim przypadku sprawdza sie przy tlustej cerze, lepszego kremu nigdy nie mialam;)

iuhsdi pytasz czy to dobrze, ze nie stosujesz podkladu;) Mysle, ze tak. Skoro nie masz takiej potrzeby to sam puder wystarczy;)proponuję jeszcze zacząż używać różu, cera wygląda zdrowiej;) Z wyksztalcenia jestem kosmetyczką, więc jeśli macie jakies pytania to chętnie odpowiem;)

Gość iuhsdi
Baby dream:) a co uwazasz o mojej pielegnacji cery, czy ujdzie?

"ech ale jak " jasne, ze można. Wiesz jesli o mnie chodzi to dla mnie ladne paznokcie wcale nie musza byc jakies mega dlugie, moga byc krotkie. Wazne zeby zadbane;) Moge polecic ta odzywke http://uholki.pl/opis/1628628/eveline-odzywka-sos-dla-kruchych-i-lamliwych-paznokci-multiwitaminowa-odzywka-z-wapniem-i-kolagenem.html oraz moczenie paznokcie w cieplej oliwie z cytryna (zwykly olej tez moze byc, wazne zeby podgrzany). To pomaga takze na odstajace skorki;)

iuhsdi jasne, ze ujdzie;) Jest wszystko ok z Twoja pielegnacją. Fajnie, ze stosujesz maść z witamina A, przez wiele osob zapomniana, a to fajna masc jest;)

Gość iuhsdi
to dlatego,że kazdy krem mnie strasznie uczulał, miałam spieczoną pokrytą czerwonymi plamami twarz:-O A dasz moze jkaies rady, jak zapobiegac zmarszczkom??? np. tym wokół oczu? I czy cos takiego jak cwiczenie miesni twarzy moze pomóc w zapobieganiu zmarszczkom czy wrecz moze rozciagnac twarz i je pogłębic?

Dziewczynki ja juz dzis uciekam, odezwę sie jutro;) Pozdrawiam wszystkie i miłego wieczorku życzę ;p pa pa:)

Gość brunetkigórą
Też podjęłam podobną decyzje parę dni temu. 1. wizyta u lekarza aby podleczyć ząbki - choć strasznie się boje dentystów. - JEST 2. Pójdę do dermatologa z wysypką, która pojawia się na pośladkach gdy muszę długo siedzieć. 3. Już nigdy nie zwymiotuje (bulimia od 8lat ;/), nigdy więcej momentów słabości 4. Schudnę 6kg, nie przytyje. Koniec z mówieniem i ciągłym myśleniem o kcal. Moja obsesja szkodzi mojemu związkowi :( 5. Jeden dzień w tygodniu bez żadnych ograniczeń - niezdrowe jedzenie - bez wyrzutów sumienia. 6. Codziennie 15minut ćwiczeń, brzuszki itp. (Od dwóch miesięcy regularnie 2 razy w tyg ćwicze + 1h basenu tyg - TO MÓJ DUŻY SUKCES :)) 7. Kupić sobie parę seksownych kompletów bielizny i zaakceptować swoje ciało. Przestać czuć się grubo...

na zmarszczki wokół oczu polecam wazelinkę, zwykłą biała:) Jeśli chodzi o ćwiczenia to trudno mi sie wypowiadac na ten temat. Wydaje mi się, ze zmarszczki sie nie poglębia przez to. A zbytnio chyba tez nie pomoga takie cwiczenia. Ja wykonuje mojej Mamie masaz twarzy. Jednorazowo nie pomoze, ale na dłuższą metę poprawia jędrność skóry. Jennifer jasne;)