Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babydream

Kobietki zaczynamy o siebie dbać :)

Polecane posty

Widam wszystkie forumowiczki. Od jutra chciałabym zacząć bardziej dbać o siebie. Czy są jakieś chętne do dotrzymania mi towarzystwa? Chcę zmienić pare istotnych szczegołów w moim wyglądzie.

Gość .....,,,,,......
ojjj mi też by się coś takiego przydało;) a brak mi motywacji i ... po prostu lenistwo:p

Własnie myslalam o tym i mialam nawet zalozyc temat, ale mnie ubiegłaś :) A co byś chciala najbardziej zrzucic? Ja jestem szczupla ale troche przez zime chomikowałam żarełka i troszke brzunio juz nie ten :)

Gość O dupczeniu
Przez zimę się owpierdalasz, staniesz się gruba i nagle na wiosnę strzela Ci do łba, że musisz wyglądać ładnie żeby kto miał Cię dupczyć ??

Gość iuhsdi
ja tez zaczynam dbac:) - wiecej usmeichu -dbanie cere i włosy.

....,,,,.... brak motywacji przeszkadza, sama wiem cos o tym. Jak sie zdecydujesz to zapraszam to wątku;)

Do o dupczenie. Mnie dupczy moj maz i bardzo mu sie podobam taka jaka jestem i pewnie nawet by nie chcial bym sie zmieniala, ale ja robie to dla siebie, dla wlasnego dobrego samopoczucia, i dla satysfakcji ze cwiczylam, ze zorganizowalam na to czas i co najwazniejsze mialam chęci. Rozumiesz?

O dupczeniu w****laj z wątku, nie pasuje ci to nie czytaj. Twoje posty dla mnie nie istnieja.

ja też powinnam pare rzeczy zmienić ale nie potrafie sie zmotywować. Ale przede wszystkich chciałabym popracować nad moim charakterem....

Gość O dupczeniu
bejbi, pusta gimnazjalistko...jednak istnieją skoro szczekasz na nie :classic_cool:

Ja zawsze się duzo usmiecham :) O wloski tez dbam :) Ale ten mały brzuszek. ale miesiac brzuszkow i koniec z podjadaniem a bedzie OK Nawet dzis o tym z siostra rozmawialam i jutro jesli dopisze pogoda idziemy na rowery :) i zmieni kolor wlosow na moj ulubiony- ciemy rudy :) A Ty co bedziesz robic?

Pierdzę w stolek ja mam duzo do zrzucenia. Przede wszystkim chciałabym zacząć dietę, która odkładam juz od dawna,oraz zabrać sie za jakis sport. Pozatym chciałabym poprawić wygląd skóry(skłonność do trądziku), wzmocnić wlosy i paznokcie oraz ujędrnić ciało i zmniejszyć te paskudne rozstępy, eh moja zmora:) Cieszę się, ze sie odezwałaś:)

no i jestem kompletnie niezorganizowana. potrafie wstać trzy godziny wczesniej niz powinnam i i tak spoznic sie na pociag. nie pracuję teraz i nie potrafie sobie dnia zorganizowac. wstaje o 10. leze do 11. prysznic biore o 13. grr

Marzycielka dobrze, ze mi przypomniałaś. Charakter tez chce zmienic, za nerwowa jestem:( Chciałabym w końcu uwierzyć też w siebie. Piszczie dziewczynki;) Mam nadzieję, że będzie nas więcej;) Pozdrawiam;)

No tak i celulit na tyłku.. Sport i rozne kosmetyki i jekies szczoty,damy rade! Jutro rower to napewno, jakies 6 km na poczatek. Tez kiedys bylam leniuchem, i to jakim. Ale teraz ze mam malo czasu na wszystko to sie spinam i robie cos szybciej by miec juz z glowy na nastepny dzien, I spokoj

Ja sie zmienilam przy moim Mezu. On jest taki ze wszystko robi z zapalem i przyjemnoscia. I teraz razem sie wspieramy w naszych roznych przedsiewzieciach. Jak ktos jest sam to trudniej mu sie spiac

Ja mojego tez namawiam do zdrowszego trybu zycia, niz aktualnie prowadzi;) Narazie deklaruje chęć zmian;)

Gość iuhsdi
ja jak tylko zdam maturki, to: -zmienie podejscie do zycia co by w studenckie zycie wejsc pozytywnie:) -zaczne brac witaminy -codziennie bede spacerowac szybkim marszem 30 minut dla serca - odstawie kawe - pomaluje włosy na ciemny braz

Gość iuhsdi
postaram sie tez zwalczyc moje zapedy biegnace w strone bulimii:( ważę 50kg przy wzroscie 165cm i czuje sie gruba, choc jestem chuda....

Gość O dupczeniu
niestety nie moge juz czytac waszych postow, bo biegne sie masturbowac kielbaska slaska ktora kupila mi mamusia.

a jesli chodzi o dbanie o siebie, to po prostu chcialabym schudnac. co jest trudne z powodu mojego lenistwa i tego ze kocham jesc. no i chcialabym codziennie ladnie wygladac, no ale w sumie nie mam powodu, bo nigdzie nie wychodze, chyba ze spotykam sie ze znajomymi, a wtedy to robie szybki make up przed wyjsciem i tyle.. i wtedy znowu wychodzi moje niezorganizowanie...

Ja tez maszeruje. mieszkam na peryferiach i mam 35 MINUT DROGI DO CENTRUM. Maz czasem jak ma na popoludnie do pracy tez idzie piechotka. Jak jest cieplo to auto mozna odstawic czasem :) To dobrze ze masz takie plany, matura... kiedy to bylo az mi sie na wspomnienia wzielo wtedy to ja bylam zyleta :D a Wy dziewczyny? dduzo sie zminilyscie od tego czaasu?

Gość ines73
jak jeszcze wiecej moge dbac o siebie?...sauna, 1800 kalori dziennie, jazda konno 3 x na tydzien..........