Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hojook

jest tu ktos kto panicznie boi sie leciec samolotem a jednak sie odwazyl?

Polecane posty

Gość hojook

panicznie boje sie samolotu a musze leciec do Hiszpanii w czerwcu i mysle ze to bedzie moja pierwsza i ostatnia podróż ze samolot spadnie ze mam takiego pecha i strasznie sie boje powiedzcie mi jak to jest czy są ludzie w samolocie co panikuja?

Gość że też zawsze musi znaleźć
odważyl się i leży na Wawelu koło marychy

Gość Navya
pomyśl ,że statystycznie samolot jest o wiele bezpieczniejszy od samochodu.. proponuje drinka na pokladzie serio ;)

ja sie boje:O Jak pierwszy raz mialam leciec to myslalam, ze spanikuje i spierdole z pokladu:O Jakos zyje, ale latac wciaz sie boje, dla mnie to koszmar.

Jak ja uwielbiam latać, wow:) Tylko czekam kiedy mi się trafi lot. Latam trochę a za miech jeden znowu lecę do Helsinek.Polecam Lufthansę i nasz LOT, odwaaagi. Najlepiej lubią jak się odrywa samolot od ziemi i jak ląduje, to zderzenie się z płytą. ech, gdybym była młodsza byłabym stewardessą! A turbulencja chociaż mała, miodzio:D

Gość IMO13734
Najlepszy jest start i to przyspeiszenie wgniatające w siedzenia. Jednak już 10-cio godzinny lot nie jest taki super...

Gość Dwugłowa Biedronka
uwielbiać latać, na samolocie u ginekologa, aż cichutko popiarduję z rozkoszy.

No a na 10 godz.lot też można sobie wygodnie komarka uciąć, oczywiście wykupując dobry komfort.

Gość ines73
sredniowiecze............

Gość IMO13734
W klasie ekonomicznej komara raczej nie przytniesz. :classic_cool:

Gość bojąca latającaa
ja też się boje latac ale lubie wakacje w cieplych krajach to nie ma wyjscia ;)

No w eko nie. Lubię sobie pokonwersować ze stewardessami w Lufthansie, fajne babki, uśmiechnięte. I sok jabłkowy, rewelacja. No i do tego darmowa prasa, miesięcznik ich zawsze ciekawy. A w maszynach Thomasa Cooka gdy lecę na wakacje z tui.de to już super gazetki i jedzonko ze słodyczami:)

Gość ee nie panikuj
Nie masz się czego obawiać . Usiądź sobie w środku, nie patrz w okno, zresztą jak samolot się uniesie, to potem tylko chmury widać, nic więcej. Dla mnie niemiłe jest zatykanie uszu, kiedy samolot zmienia wysokość. A start i lądowanie spoko. Turbulencje jak są, to jak byś jechała pociągiem i by trzęsło. Tyle.

ja bym turbulencji nie porownala do jazdy pociagiem:O Moze te lekkie tak, ale takie wieksze to masakra dla mnie. Kiedys lecialam w nocy, byla burza i samolot doslownie rzucalo na wszystkie strony, luki bagazowe sie pootwieraly i w ogole bylam pewna ze to koniec:D W myslach odmowilam wszystkie znane modlitwy- az mi wstyd do dzis:O Teraz jak mam leciec to zawsze jestem przygotowana na lekkie potrzasanie i zawsze pocieszam sie, ze to nic w porownaniu z tym co wtedy przezylam:D

Gość kisiel cytrynowy na pomaranczo
ja z racji tego,ze mieszkam za granica to jestem zmuszona latac kilka razy w roku. W 2003r przezylam najgorszy lot zycia,najwieksza sniezyca nad Kopenhaga.ledwo wyladowalismy.Wszystko bylo pozniej ok dopoki nie urodzil mi sie synek.Teraz za kazdym razem gdy lece sama albo z mezem i synkiem to mam jakas panike :O

Gość gość
boje sie strasznie latania !!!!!!!!!

Gość gość
jak można się bać latania :o pomijając sam moment startu, lądowania i turbulencji, które są w miarę ciekawe i coś się dzieje, to przez pozostały czas jest koszmarnie nudno, potwornie niewygodnie i głośno

Gość gość
ja sie strasznie boje.zawsze jak mam leciec ide do lekarza po tabletki Nassen.jak tylko usiade w fotelu lykam jedna.spac nie spie ale mnie przymula i tak sie nie trzacham.ale ogolnie latanie dla mnie to masakra