Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abla kadabla

dukan - wątpliwość

Polecane posty

Gość abla kadabla

słuchajcie dziewczyny! jestem na 3 fazie dukana i schudłam na niej kilogram. moje pytanie - czy ten kilogram w takim razie też mam utrwalić???

Gość abla kadabla
ok.. czyli to co stracę w 3 jest w gratisie ;) o ile się utrzyma, rozumiem?

Gość co za bredniee
w 3 fazie sie utrwala! radze poczytac książke fanko dukana dziwie sie ze tak malo schudłaś autorko bo ja kilo schudlam po pierwszym dniu już

co za bredniee dla Twojej wiadomosci ksiązke przeczytalam a autorka pytała o stracone kg w III fazie a nie w I i II. czytanie ze zrozumieniem sie klania...

Gość abla kadabla
fanko - dziekuje za odpowiedz :) co za brednie - schudłam już w sumie 12 kg z czego jeden na fazie utrwalania i wlasnie o ten kilogram pytam. czytaj uwaznie ;)

stabilizacja jest fazą na której waga bedzie Ci się wahać więc te utracone na 3 fazie kg potraktuj własnie jako bonus:)

Gość abla kadabla
oby już nie wzrosły :) do wymarzonej wagi brakuje mi jeszcze 2 kg, ale nie byłam już w stanie być ciągle na 2 fazie... dzięki raz jeszcze :)

Abla,ja na III fazie schudłam 7kg i będę je utrwalać,tak samo jak te z II fazy:);na temat kilogramów utraconych w III fazie Dukan nic nie pisze,więc zdałam się na intuicję:)

Gość abla kadabla
babajka - czyli jest szansa, że uda mi się zejść do wymarzonej wagi? :D pocieszyłaś mnie :) zwłaszcza, że wiosna, zbliża się lato, więc i aktywność fizyczna będzie większa :)

Abla,jedna dziewczyna na naszym topiku też schudła w III fazie 4kg pomimo,że zaczynała ja z wagą o 25kg mniejszą niż ja;tak że jest to możliwe,choć nie każdemu to się zdaża;ale radzę utrwalić wszystko co "spadło";10 czy 20 dni więcej ,nie robi chyba wielkiej różnicy

Gość abla kadabla
babajka - jasne, że nie robi :) ja nadwagi już nie mam... ale chciałabym zejść te 2 kg chociaż jeszcze może się uda :) pozdrawiam Cię serdecznie