Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pierdzę w stołek.

Czym się kierujecie, przy wyborze hasla?

Polecane posty

Np na kafeterii, czy jest to np imie, nazwisko, miejsowosc, czy jakies wymyslone przez was słowo? Ja wpisalam nazwę miejscowości z której pochodzę, tylko od tyłu. A Wy?

Gość dobre w ciuuula
ja mam albo baaaaaaardzo stary numer kom albo nazwę czegos, np słodzku musztardy :D

Hmmm... Litwo ojczyzno moja ty jesteś jak zdrowie... LoMtJjZ, do tego jakieś cyfry, np L to 12 litera alfabetu, czyli 12LoMtJjZ... plus dorzucić jakieś znaki specjalne i mamy 12LoMtJjZ:). Hasło bardzo trudne, a przy tym łatwe do zapamiętania. Oczywiście to tylko przykład.

Gość TAKIE KITY TO TY SE MOŻESZ
a ja mam hasło "hello123", oczywiście nie powiem do jakiego nicka :D

Gość a,,,,,,,,,,
ja nie mam hasła bo mi dupa trzasła :-)

Gość dziadek wzdęgodupi
numer telefonu przyjaciolki,ktory tylko ja z domownikow pamietam na pamiec + jej inicjały :D też wychodzi dość trudne,moge nawet przy kims wpisac i nie zapamięta

Gość klmklmsdgahjjjj
20:22 Pierdzę w stołek. Np na kafeterii, czy jest to np imie, nazwisko, miejsowosc, czy jakies wymyslone przez was słowo? Ja wpisalam nazwę miejscowości z której pochodzę, tylko od tyłu. A Wy? No to juz teraz wiele osob zna Twoje haslo:D

Ha! Miejscowosc pochodzenia, czy miejscowosc w ktorej mieszkam..? Nikt tego nie wie. A poza tym nawet jakbyś znał, to prosze bardzo. Tez pierdnij sobie w stołek :) Na zdrowie :)

Gość lewe lewe loff
zawsze mam jakieś powiedzenie typu: kociej mordy dostaniesz, pies ci mordę lizał i tym podobne, bez spacji i polskich znaków. ciężkie do złamania, trudne do napisania, ale za to łatwe do zapamiętania :D