Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakomplesiona..

Co ja mam z tym zrobic? Ten kompleks odbiera mi radosc zycia;(

Polecane posty

Gość zakomplesiona..

Witajcie, mam problem z cera od kilku lat, do 14 r.zycia nie malowalam sie,zaczelam tylko dlatego ze bylo mi wstyd,jestem zmuszona uzywac pudru do tej pory choc poza podkowkami pod oczami i PRZEBARWIENIEM cere mam ładną,bez przebarwien,krost,jest napieta i świeza. Nie bede przynudzac,tutaj dziewczyna ma prawie identyczny problem : http://www.kotek.pl/kotek_forum/02,3003,99853787,99853787,_Brudna_skora_w_kacikach_ust_.html PRAWIE,bo ja oprocz "brudnych" kącików mam tez wokol dolnej wargi brunatny pasek,tzn mały odstep 'normalnej' skóry i dopiero wtedy ten pasek. Puder sie odznacza,czasem tworzy maske,nie nawidze tego ;/ boje sie gdzies wychodzic,z paniką patrze w lusterko czy puder sie nie starl ze skory... tragedia.. a teraz jeszcze lato bedzie to juz w ogole chyba z domu nie bede wychodzić.. Pomozcie mi,błagam,chce juz zyc normalnie !!!:( Co to moze byc? Jak to leczyc ? Bylam u dermatologa,rzekomo dobra,wybielająca masc wcale nie pomogła. Na drogie preparaty mnie nie stac. Z gory dziekuje i pozdrawiam 🌼

Gość A . SIUSIACZEK W PUPCI BYŁ ??
:-D

Gość zakomplesiona..
wez mnie nie wkurzaj :o licze na jakas powazna rade..

Gość własnie wygenerowałem nasienie
z moszny

Gość zakomplesiona..
co za ludzie...

Gość OJ TRZA KAKAUKO WYPEŁNIĆ
usztywniaczem :-D

Gość zakomplesiona..
no tak.... tylko o pierdolach potraficie gadac i nic wiecej..jak pomoc to nagle nikogo nie ma :/ do dupy z takim zyciem :o

Gość vcse
o pierdolach lafiryndo piszesz ty ..ludzie maja powazniejsze problemy

Gość zakompleksiona..
lafiryndo mowisz wywłoko? myslisz ze ci co maja powazne problemy to beda tu na forum?watpie! pytam sie bo mi to utrudnia zycie a nigdzie zadnych informacji nie znalazlam wiec spierdalaj jak nie masz nic do powiedzenia

Gość fdhbf
nie moge wejsc w ten link ;/

Gość zakompleksiona..
uzywam doslownie wszystkiego,nawet vichy dermablend nie zakrywa kacikow-kreske pod spodem owszem .. usun moze spacje,albo cos i powinno wejsc