Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 vcse

czesto zak艂adam tu tematy a potem sama sobie w nich rozmawiam

Polecane posty

A jak cz臋sto chodzisz? I na jak膮 konkretnie? Ech, na prawko te偶 chcia艂am, ale si臋 wyprowadzam w ci膮gu 2 miesi臋cy i nie wiem nawet do jakiego miasta (tylko ja tak potrafi臋) to nie wiem w jakim mie艣cie si臋 pozapisywa膰 i na jog臋 i na prawko A mo偶e poszukam stancji na lato i zostan臋 na razie ? Cholera wie Sushi nigdy nie jad艂am, i nie chc臋 raczej. Ta o艣miornica w jakim艣 sosie by艂a

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 IMO13734
Ja fanem krewetek jestem... To nie ma co si臋 osmiornicy obawia膰 tylko trza 艂azi膰! Joga sama do Ciebie nie przyjdzie przerobi膰 Kamasutr臋. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Vcse i dla Ciebie mi艂ych nie ziemskich sn贸w;) A PO ZA TYM PRZESZLISMY NA DRUGA STRONE KARTKI DOBRANOC...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
a na zwyczajn膮 jog臋, w forum na pi臋trze jest si艂ownia i zaj臋cia r贸偶ne, w tym joga te偶 chyba si臋 przeprowadz臋... na drugi koniec Polski, ale tam te偶 maj膮 forum, wi臋c karnet si臋 nie zmarnuje :D sushi jest naprawd臋 dobre :) o艣miornica nie by艂a w sosie tylko po艂o偶ona na ry偶u i zawini臋ta w wodorost ja jestem og贸lnie fank膮 owoc贸w morza i ryb (mo偶e opr贸cz tych nieszcz臋snych macek), mi臋sa i nabia艂u nie jadam mhm, chyba nie mam wyj艣cia, wszak to wa偶na rzecz jest :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
a prawo jazdy to zua rzecz jest ja zda艂am, za pierwszym razem jakim艣 cudem, i teraz musz臋 wszystkich wozi膰 tu babcie, tam kole偶ank臋 gdzie艣 podwie藕膰, og贸lnie robi臋 za taks贸wk臋 :x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
urodokp chyba pierwszy raz m贸j temat dosi臋gn膮艂 drugiej strony :D wiedzia艂am, 偶eby to wino otworzy膰 :D

Udost臋pnij ten post

Ja jaki艣 wstr臋t do owoc贸w morza odczuwam, krewetek nie tkn臋 Przynajmniej przy przeprowadzce bym nie musia艂a znajomych prosi膰 o ni膮 U mnie szko艂y jogi s膮 i chyba nie maj膮 oddzia艂贸w w innych miastach A zostan臋 do sierpnia co mi szkodzi. Cholera sama nie wiem, te偶 bym si臋 na drugi koniec Polski przeprowadza艂a, a mo偶e nie? Nie nam poj臋cia, a to w艂a艣ciwie ju偶 za miesi膮c wi臋c co艣 postanowi膰 musz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IMO13734
Oraz jakich "pozycji" na jodze si臋 nauczy艂a艣. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
szko艂y jogi pewnie s膮 lepsze je艣li chodzi o jog臋 konkretnie ja si臋 zapisa艂am na si艂owni臋, a joga jest tam przy okazji 2 razy w tygodniu hm, ja mam zamiar si臋 przeprowadzi膰 na studia bo czuj臋 偶e nie powinnam tutaj zosta膰 winko...czerwone wytrawne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IMO13734
Si艂ownia lepsza - przy wi臋kszo艣ci pozycji mi艂osnych potrzebna jest si艂a i wytrzyma艂o艣膰. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
przer贸znych pozycji np. nogi za g艂ow臋, r臋ce do przodu, to taki wariant 艣wiecy niby jest albo wk艂adasz kostk臋 wysok膮 gdzie艣 na 25cm pod dolny odcinek kr臋gos艂upa, nogi unosisz- w kolanach proste, a g艂owa do ty艂u te pozycje si臋 jako艣 specjalnie nazywaj膮, tylko nie pami臋tam :D

Udost臋pnij ten post

A ten tylko o jednym, pozycje i pozycje, my tu o 偶yciowych planach :D Ja nie wiem, wros艂am ju偶 w to miasto, sta艂o si臋 ju偶 moim miastem, ale jako艣 to chyba nie to. No i nie mam tu nikogo, w艂a艣ciwie nigdzie nie mam nikogo wi臋c co za r贸偶nica Pi艂am ostatnio w艂a艣nie czerwone chilijskie niby, z nutk膮 wanilii, paskudne:O A teraz mam chyba tylko Tyskie;) ale to na jutro, na kwalifikacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IMO13734
Kultura - to g艂贸wnie wina chromosomu 'Y'. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ines73
a kto jestes?aaaautorka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ines73
kultura to mni wpierga od jakiegos czsau........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
ja nie lubi臋 miejsca, w kt贸rym mieszkam, wszystko mi si臋 藕le kojarzy najch臋tniej to bym si臋 przeprowadzi艂a gdzie艣 za granic臋 ja og贸lnie nie lubi臋 wanili, ani chilijskich win. Wi臋c wierz臋, 偶e by艂o paskudne :D Ale ostatnio kupi艂am japo艅skie i smakowa艂o jak kompot z suszu ze spirytusem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IMO13734
Kultura - jakbym trzepn膮艂 Cie moim chromosomem przez 艂eb, to inaczej by艣 za艣piewa艂a. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
kto jestem? xF hm, zazwyczaj pisz臋 tu pod nickiem ayanami rei-ze sob膮, w swoich topikach, wi臋c pewnie nikt mnie nie kojarzy ^^

Udost臋pnij ten post

Susz, fuj. U ojczyma na wigilii zawsze to cholerstwo by艂o jako zupa z makaronem, 偶eby d艂u偶ej mo偶na by艂o si臋 rozkoszowa膰 smakiem 艂y偶ka po 艂y偶ce...ble Wiem tylko, 偶e zmiana miejsca zamieszkania nie zmieni nic, p贸ki si臋 samemu nie zmieni Zobaczym co przyniesie los, a zwykle si臋 na niego zdaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
kk, id臋 do wanny, a potem spa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcse
mi艂ego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IMO13734
Poczeka艂aby przynajmniej do trzeciej strony... A chromosom 'Y' w艂a艣nie solidnie wygl膮da - jak Arnold za czas贸w jego 艣wietno艣ci. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IMO13734
Kultura - ale nie mo偶esz mu zarzuci膰, 偶e wygl膮da艂 mizernie. Dlatego Twa opinia na temat unikalnego chromosomu jakim jest "Y" by艂a nietrafiona. :P

Udost臋pnij ten post