Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletkannnn

WYSTAWKI faceci dlaczego to robicie?

Polecane posty

Gość arletkannnn

Spotykalam sie z pewnym gosciem i czesto mnie wystawial, umawial sie i go nie bylo. Teraz sie nie spotyklamy ale czasami dzwoni i mowi jakby chcial mnie zerznac i ze przyjedzie np w sobote ale nigdy go nie ma. Inny robil to samo ale uczepilam sie go i zrobilam mu o to jazde to napisal ze wcale nie chce i napisal i nie pisz juz nigdy! To po co do mnie pisal smsy? Po co proponowal spotkania skoro nie chce? Mam tez jednego konkretnego nigdy mnie nie wystawia i jest mily, nie to co tamten cham ktory mi nawet nie odpowiedzial na pytanie po co obiecuje skoro nie chce?

Gość tez tego nie rozumie
po co sie umawiają , jak nie chca przychodzic niech sie po prostu nie umawiają

Gość arletkannnn
Najpierw umowil sie na sobote, w sobote cisza, potem napisal ze wpadnie w tygodniu, w tygodniu cisza to sie wkurzylam i wtedy napisal ze mam juz nigdy nie pisac i ze wcale nie chce. a pare dni temu sie umawial!

Gość arletkannnn
wypowie sie jakis mezczyzna na ten temat?

Gość arletkannnn
?

Gość khymkhymkhym
No przeciez sie o to prosisz. Facet, ktory sie umawia i nie przychodzi i nawet slowa wyjasnienia i ty sie nadal umawiasz?

Gość proekozielona
ja kiedsys mialam dziwna sytuacje, mialam bilety do teatru, zaprosilam kolege, troche sie spotykalismy, krecilismy itd. w dniu, kiedy mielismy pojsc, cos mi wypadlo i w rezultacie nie poszlismy spotkalismy sie za okolo 3 tyg. i ja zagadalam czy pamieta, ze mielismy byc w teatrze itd. a on, jakby mial amnezje i zarzekal sie ze w ogole tego nie pamieta faktu, ze nawet o tym rozmawialismy i ze mielismy pojsc normalnie wystraszyklam sie kolesia, ze ma cos z glowa i od tej pory unikam spotkan z nim

Gość arletkannnn
wlasnie nawet slowa wyjasnienia, dlatego mu zrobilam jazde ze jest poje.banym burakiem bez klasy itp.

Gość arletkannnn
up