Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wezsiewgarsc

Dlaczego mam taki spozniony refleks?

Polecane posty

Gość wezsiewgarsc

Facet ewidentnie zabiegał o mnie, bardzo przystojny, uroczy i w ogóle ideał, a ja byłam zimna jak głaz. Teraz kiedy dał sobie spokój, zaczynam się w nim zakochiwać, i jestem o niego zazdrosna, boże jakie to głupie! Dlaczego nie potrafiłam go docenić wtedy, a teraz, kiedy jest za pozno tak mnie wzięło? Zawsze ten sam schemat. Eh... Czy jest tu ktoś kto ma podobnie?

Gość IMO13734
To nie refleks, tylko odruch psa ogrodnika. Znając życie jakby ponownie zaczął się starać, to byłaby powtórka z rozgrywki.

Gość jestes niedojrzala
emocjonalnie i nie wiesz czego chcesz od zycia 🖐️

Gość wezsiewgarsc
Najbardziej chcemy tego czego nie możemy mieć... Faceci, daje wam radę, nie okazujcie bardzo otwarcie zainteresowania, w każdym razie nie od razu, stopniujcie to. Kobiety ( a przynajmniej takie jak ja) nie lubią mieć wszystkiego podanego na talerzu, one też chcą trochę zdobywać. Teraz naprawdę mnie walnęło jak gromem, a jestem osobą, która była zakochana może raz w życiu.

Gość wezsiewgarsc
być może jestem niedojrzała, nie wykluczam tego

Gość a ja lubię mieć podane
na talerzu. jak facet coś stopniuje, dawkuje, to uznaję, że ma mnie w dupie i totalnie go olewam. znajdzie się inny. nie ten, to następny.

Gość wezsiewgarsc
ale ja się nim nie bawiłam, nie dawałam żadnych złudnych nadziei, sygnał był cały czas ten sam: nie jestem zainteresowana tylko, że teraz jestem i to jak nigdy nikim

Gość wezsiewgarsc
coś w tym jest

Gość ankaaaaa.
dlaczego nie byłas zainteresowana kiedy o ciebie zabiegał skoro to taki przystojny, uroczy i idealny facet?

Gość wezsiewgarsc
Nie szukałam nikogo, nie czułam chemii. A on tak od razu wparował z intensywnym zainteresowaniem, to wszystko było zbyt zaangażowane, już w samym spojrzeniu. Przestraszyłam się?

Gość ankaaaaa.
a na czym polegało to ów intensywne zainteresowanie? czego sie przestraszyłas? ewentualnego wejscia w blizsze relacje z nim?

Gość proekozielona
bo przewaznie panuje taki mechanizm ze lecimy na kogos kto sie nami srednio interesuje, maja tak zarowno faceci jak i kobiety lecimy na osoby trudnejsze do zdobycia, bardziej niedostepne bo wtedy nam sie wydaja bardziej interesujace

Gość też_tak_miałam
Kiedyś miałam podobną sytuację. Powiem ci tak, jeśli są jakieś szanse odwrócić to, to zabieraj sie do roboty, bo będziesz długo żałowała.