Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość web site

polskie chlopaki w UK

Polecane posty

Gość wloh opalony pakistanska bryza
:) duma mnie rozpiera

Gość chyba raczej
polskie wieśnioki

Gość dsscs
nie wyobrazam sobie zeby moj maz sie schlal w pracy, albo szedl na domowa popijawe w weekend...tragedia..no ale coz, moj maz nie jest Polakiem;)

Gość ludzie mam problem
a mam wkleic filmiki gdzie polki daja dupy na prawo i lewo ? polskie szmaty ... nie znosze takiego generalizowania :(

Gość olivia duhnam
do tego powyzej a co malo zalkadacie tematow o Polkach na tym forum i wyzywacie od kurew czy szmat?? ja wiem, ze prawda boli, ale 90% Polakow w UK prezentuje wlasnie taki poziom jak na tych filmikach

Gość ludzie mam problem
a polki to nie daja dupy ciapatym ? sorry oceniasz polakow, a moze byc obiektywna i ocen takze polki ?

Gość a co tu się dziwić, skoro
za granicę wyjeżdżają głównie chłopcy po zawodówkach, a obecnie to może i po samym tylko gimnazjum. przecież to ograniczeni umysłowo kretyni, którzy w kraju robią dokładnie to samo, tyle że w kraju są chronicznie bezrobotni, a tam zarabiają chociaż jakieś pieniądze. bardzo mało ludzi na poziomie wyjeżdża, nie mam tutaj na myśli rzesz studentów i absolwentów reprezentujących równie żałosny poziom. ludzie wykształceni, z doświadczeniem zawodowym, którzy wyjeżdżają do pracy za granicę, do pracy w swoim zawodzie np z powodu awansu, jak moja znajoma, poznają na miejscu równych sobie kolegów z branży i wśród takich ludzi się obracają. a jak się ma świetne zdolności językowe, to nikt nawet nie powie, że to Polak/Polka, no chyba, że wie o tym.

Gość olivia duhnam
sorry temat nie jest o Polkach, ktore daja ciapatym. Ile takich jest juz na forum, no ile?? I co chwile jakis pacan zaklada nowy. A tu raptem jeden sie pojawil o Polakach i juz wielkie halo. Prawda boli co nie?

Gość a co tu się dziwić, skoro
Polki, które wyjeżdżają do UK są równie ograniczone umysłowo, jak ich koledzy. niezbyt rozgarnięte, bez szkoły, za to z tipsami i ambicjami zajścia w ciążę i wzięcia ślubu z Brytyjczykiem, nieważne, ciapaty czy nie, oby miał obywatelstwo. przecież żadna szanująca się kobieta, nie pójdzie do łóżka z czymś takim, oni nawet dobrze po angielsku nie mówią i to chyba kolejny powód, dla którego głupie Polki ich wybierają, bo same języka nie znają.

Gość ludzie mam problem
wiesz ja widze tyle samo tematow na forum obrazajacych polakow co tematow obrazajacych polki ...

Gość olivia duhnam
serio?? Niejaki mustafa vel wloh codziennie zaklada nowe o Polkach. Podaj linki do tych wielu co niby sa o Polakach. A o Polakach w UK

Gość dry active
obraz WIEKSZOSCI naszych polskich amantow poza granicami kraju: - zapiernicza po 12 godzin dziennie plus wszystkie mozliwe nadgodziny bo kasy wciaz malo i trzeba sie jak najwiecej dorobic - rozrywka weekendowa: picie browara i ogladanie polskiej telewizji - kur..chuj....jeba....spier...na caly regulator tak zeby wszyscy w okolicy wiedzieli ze ida polskie mietki - wieczny brud za paznoakciami (czyli tzw. gleba za pazuerm) - noszenie sniadania i obiadu do pracy w roznego rodzaju reklamowkach (kroluje Lidl i Asda) - nienawidzi wszystkich innych imigrantow (czarnuchow, pakoli, ruskich kacapow, ciapatych, itp) - anglikow uwaza za debili, ktorzy bez polskiej sily roboczo myslowej dawno by zgineli - mimo, ze mieszka za granica pare dobrych lat na oczy nie widzial wiekszosc zabytkow i nie wysciubil nosa poza swoje miasto (szkoda czasu, pieniedzy, a wogole to i tak anglia jest wstretna i nic tu nie ma) - malo zna jezyka, ale szkoda czasu i kasy na nauke, zreszta i tak sie obraca wsrod swoich - jak dorwie lepsze stanowisko pracy (np. supervisor w fabryce) nagle staje sie bardzo wazny, zapomina o wsoplracownikach a wrecz zaczyna na nich spogladac z gory -jak jedzie do Polski to zawsze ma zajebista prace, super mieszkanie, wogole malo pracuje, zarabia duzo, jada w najlepszych knajpach a angole jedza mu z reki, - wracajac do anglii dzwiga walizy pelne papierosow, kielbachy i innej masci polskich specjalow jakby conajmniej jechal na pustynie

Gość gngh
day active , nic dodac nic ujac:) a co tu sie dziwic skoro, - zal ci dupe sciska?? nie pisz ze nie, bo i tak nie uwierze..

Gość chlopak z placu broni
Jestem nietypowym polskim chlopakiem z Londynu. Z tego co napisala dry active malo co pasuje do mnie. Jestem nie do konca tolerancyjny np. jestem uprzedzony do Romow, do wielu innych nacji tez troche. A kto nie jest uprzedzony? Ogladam okolo 1 do 3 godz tyg polskiej telewizji - ogolnie chce wiedziec co sie w kraju dzieje. Lubie zabytki, historie i historie sztuki ;-) Przypuszczam ze bylem w okolo 20 londynskich muzeach. GENERALIZACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sally hansen34
hahahah Dry active dobre dobre hihiihhi no kolego przeciez napisane jest, ze wiekszosc co nie oznacza wszyscy, ja prawie codziennie spotykam tego typu pajacow, w metrze, autobusie nawet mam dwoch takich u siebie w pracy, to fakt, ze istnieje grupa dobrych i normalnych Polakow, ale niestety to mniejszosc. Ja dodam jeszcze, ze naszym facetom brakuje pomyslowosci i polotu. Wyluzowac tez sie potrafia dopiero po dobrej dawce alkoholu. Mieszkam z brazylijczykami i oni tryskaja energia i humorem, zawsze chetni do zartow i zabawy a jednoczesnie bardzo pracowici ludzie.

Gość sally hansen34
polish hard worker...no niezly ten filmik, masakra jakas....debil do kwadtaru i tyle :0

Gość analfabeto naucz sie pisac
WLOCH a nie wloh

WŁOCH a nie wloh

ale jakos zadna cie nie chce i zal ci dupe sciska ze dziewczyny maja facetow a ty jestes sam i nikogo nie masz bo nikt cie nie chce

Gość takakarma
Wypraszam sobie,nie mam tipsów i mńwj mąż polak jest bardzo zaradnym facetem,mówiącym dobrze po angielsku

Gość olivia duhnam
wloh im bardziej czlowiek lub jego rodzice sie zeswinili, tymbardziej beda pluc na innych. Juz wiem z jakiej rodziny pochodzisz. Totalne dno i patologia

Gość olivia duhnam
kto powiedzial, ze czytamy?? Twoje wypociny omijam szerokim lukiem o linkach nie wspominajac:o

Gość myszzzzzz
mieszkam w pewnym angielskim miescie 2 lata.Nie znam ani jednego polaka!!!Polki zreszta tez nie;-)

Gość Pedorita
i tak chyba lepiej miec ambicje wyjscia za maz i zrobienia dziecka niz ambicje zeby sie nachlac tanim piwem z lidla w kazdy weekend... dziewczyny nie potrzebuja nic od brytyjczykow, jak ktos nie zauwazyl to jestesmy w EU i nikomu obywatelstwa nie trzeba. co w tym zlego ze dziewczyny sie zakochuja w brytyjczykach, widocznie widza w nich bardziej wartosciowych partnerow niz w panach z polski ktorzy (nie wszyscy) ale wiekszosc reprezentuje wyzej wspomniany poziom. zaraz ktos powie ze leca na kase, nie zawsze ci obcokrajowcy sa tacy bogaci, zreszta kto na kase nie leci w tych czasach. kazdy chce zeby mu sie powodzilo. polskie dziewczyny sa sliczne i zdaja sobie z tego sprawe, wiec moga dopasowac sobie partnera wedlug czegokolwiek chca ( nawet wedlug portfela). To normalne ze chca miec zycie na poziomie dla siebie i swoich dzieci, cos w tym zlego?? jesli nasi panowie mieliby takie powodzenie u kobiet z zagranicy to nie byloby tyle krzyku...