Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksiiissss

czy to przypadek.Była ktora mnie kochała

Polecane posty

Gość aleksiiissss

kupiła gospodarstwo domek na wsi i kuca szetlanskiego ktorego nazwala moim imieniem.!!!!Bardzo zle ja traktowalem i sam ja zostawilem..NAuzyla sie jezdzic konnnow polbliskiej sadnienie mimio ze nigdy nie jezdzia.

Gość aleksiiissss
pojechala tez do grecji bo wiedziala ze to mieisce kocham....Ale najbardziej przerazil mnie ten kuc...ona mieszkala w bloku i nie krecily ja konie..nazwala go tak jak ja sie nazywam

Gość cinsdjcnsksdncksnjdcjsnck
twoja byla jest psychiczna

Gość no to sobie odreagowała
idiotę. nazwać kuca imieniem znienawidzonego byłego, jest forma odreagowania. to najzdrowsza z metod, robić to, czego się dawniej nie lubiło, przełamać strach przed idiotą, który zmarnował jej życie. a wymawiając to inię wie doskonale, o tym, żeby nigdy w życiu nie wylewać łez bo ten kucyk ma jej przypominać o kretynie który jest i nie zmienia swojego życia, którego może poniewierać jak chce, mówić do niego słowa, które podbudowują jej duszę, i zawsze można go sprzedać komuś innemu, kiedy skończy z nim terapię uzależnienia od idioty z którym była.

Gość lepiej wysikaj sie w domu
to przypadek, popularne imie masz pewnie

Gość hehe najlepiej sobie wkręcać
że była/y ciągle coś do was czuje bo zrobiła to z myślą o was. jakie to niskie, ale owszem podbudowuje marne ego :P