Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajojinka

Doczepiłam sobie włosy...

Polecane posty

Gość kajojinka

jestem dziewczyny zachwycona. Wygladam normalnie jak po wyjsciu od fryzjera. Kupiołam wprawdzie drogie włosy bo slowianskie, polskie, dziewicze ale mega naturalny efekt, objetosc. Boze zakocham sie zaraz w sobie :D

Gość ja mam tak samo tylko
a na co doczepiłaś?

Gość kajojinka
nie no do twarzy jeszcze mam kilka zastrzezen, bo mam rumience,dlatego musze obczaic dobry podklad. ale najgorsze jest to ze aby je zakryc to musi byc silnie kryjacy a takich nienawidze:/ w ogole nie lubie podkladów

Gość hjnghjdghjnsghs
ile zaplacilas???

Gość kajojinka
mikroringi, przedluzam juz 4 lata na mikroringi i wloski nie niszcza mi się. ale nigdy nie bylo tak superowego efektu jak po kupnie tych wlosów! Mimo ze wczesniej uzywałam tez wlosow tylko polskich/dziewiczych.

Gość ja mam tak samo tylko
mikroringi z silikonem w środku?

testuje aktualnie Chanel - efekt rewelacja... ale jak zwykle wkurwia mnie to że coś na tej twarzy mam i chyba dalej nic nie będę używać :O

Gość kajojinka
ja doczepiłam długie włosy bo ok 65 cm- falowane, kolor taki czekoladowy braz, ze zlotymi refleksami na koncach, miesiste , kitka- dałam 500 zł + musialam zaplacic za pasemkowanie Drugie - 50 cm- falowane czekoladowy braz - 200zł Za zalozenie 97 pasemek -200 zł Zostało mi jeszcze sporo pasemek,na wymianę jakby co :)

Gość hjnghjdghjnsghs
jak amasz dlugosc teraz?? Od 4 lat nie zdążyły ci wlosy urosnac????

Gość kajojinka
Blondynka,proszę podaj nazwę, ja cere mam ogolnie ładną, nie potrzebuje podkladu,ale te poliki czerwone- to nie sa takie typowe lekkie rozowe rumience a po prostu czerwone plamy! Stosowałam Estee Lauder Double Wear - drogi jak cholera,ale maska jest niestety ;/ co dla mnie jest niedpouszczalne i wole juz te poliki czerwone.Mega trwały, brzydkie kolory :( Teraz testuje HR Spectacular. Odcien Shell

Gość kobieto nie mydlij oczu
kazde doczepiane włosy niszczą twoje naturalne!!!!! A TY MASZ JESZCZE O DŁ 65CM!! WIESZ JAK TAKIE PASEMKO OBCIĄŻA WŁOS,A CO Z TYM IDZIE CEBULKA SIĘ OSŁABIA I WŁOSY WYPADAJĄ! PROPONUJĘ 500ZŁ zainwestować w dobre odźywki i szampony!

Gość hjnghjdghjnsghs
dużo tych wlosow kupujesz? Gdzie je kupujesz? na ile ci starczaja??

Gość kajojinka
nie kochana, niestety moje włosy to takie typowe polskie piorka (po mamie) rosną do okolo zapiecia stanika (a i tak koncówki sa wtedy juz mega marne, no na pewno wiesz o co chodzi)ze do tego stanika to dochodzą juz tylko jakies pojedyncze straki i chocbym podcinala itd to nic nie zrobie, beda takie same. Nie rosną nic :/ Moja naturalne wlosy sa jakby takie lekko falowane- robią sie sprezynki, dlatego jak doczepiłam fale to naprawdę naturalnie wszystko jest :)

po za tym takie długie włosy cięzko myć,czesać, zwłaszcza kiedy robią się kołtuny

Gość kajojinka
Jak mowilam ja kupuję wlosy polskie/dziewicze to one sa sprzedawane w kitkach scietych z głowy, taka kitka ma okolo 80 gram,czasem sa 130 gramy.. a gdzie kupuje? moja bratowa jest fryzjerką i jak jakis smaczek jej sie trafi to mnie informuje :)

dziewczyny SZCZERZE ODRADZAM PRZEDŁUŻANIE!

Gość kajojinka
starczaja oj dlugo... wlosy ktore kiedys doczepiałam mam jeszcze i prkatycznie niezniszczone,ja ciagle szukalam wlosów idealnych dlatego tak zmienialam. teraz juz znalazlam :)

Gość kajojinka
u mnie byl wybor albo kilka straków na krzyz (moje naturalne) albo piekne wlosy, ktorymi teraz wszyscy sie zachwycaja a faceci ogladaja się na ulicy :D wiec wybieram opcjeę druga chocby mialyby mi sie zniszczyc moje wlosy, cale szczescie zawsze mialam, mimo ze cienkie, mocne cebulki i nie mam problemu z wypadaniem wlosow

TAKI NATURALNY WŁOS jest cięższy niż syntetyczny, po za tym JAK TY MOŻESZ ŻYĆ ZE ŚWIADOMOŚCIĄ,ŻE NOSISZ CZYJEŚ WŁOSY FUJ FUJ FUJ! Co z tego,że je piorą itd ble

Gość hjnghjdghjnsghs
chanel robi slabe kosmetyki, dla ladnych cer, na bank nie przykryjesz nim za dużo, tak samo tusze, tak samo jak lancomem, chociaż już prędzj. Mysle, ze nie ma taiego kosmetyku, ktory kryje i nie zostawia maski, a ELDW jest chyba uznany za najlepszy w tej dziedzinie, wiec skoro on ci nie pomogl to nie wiem co ci polecic. Podklad korekcyjny pamietam mial vichy. To byl taki podklad dla ludzi zproblemami skornymi, skladal sie z 2 czesci: podkladu i pudru/talku bialego. Poczytaj gdzies w necie, moze ten ci spasuje.

Gość drrgh
a ja nie musze sobie wlosow doczepiac :P

Gość kajojinka
mialam z Vichy Dermablend . maska jak cholera,a ja nie mogę wytrzymac jak ktos widzi ze cos mam na twarzy :D dlatego moze jakis laser/IPL?

Gość kajojinka
zazdorszcze :) U mnie niestety wlosy nigdy nie beda ladne (chodzi o naturalne)

Gość ewelina...5...
miałaś trzy włosy na krzyż i doczepili ci tyle pasemek? Coś kręcisz dziewczyno....

Gość ewelina...5...
ja miałam raz w życiu przedłużane i już nigdy więcej nie doczepię. Ty najwyraźniej zostaniesz łysa po zdjęciu tych sztucznych:)

Gość o boshe boshe....
no najwyraźniej dziewucha chce nas na mine wjebac pewnie ze takie wlosy korzystnie nie wplywaja na kondycje naszego naturalnego wlosa, no ale coz, ona zrozumie to wtedy jak juz nie bedzie do czego doczepiac wlosow

Gość hjnghjdghjnsghs
kajojinka - czy ty nie masz problemow z samoakceptacja? Czemu chcesz byc taka idealna??

Gość kajojinka
hjhkhkhkhk szczerze? Mam cholerne z tym problemy :( I szcerze mowiac nie wiem jak sobie z tym poradzic

Gość hjnghjdghjnsghs
ej wezcie przestancie po nie jechac, ludzie gorsze rzeczy robia dla urody (wycinaja zebra, wstrzykuja jakies swinstwa, wszczepiaja sylikony, pompuja wary, lykaja tasiemce zeby schudnac :O)