Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexxandrine

kolor włosów, farba, fryzura. :D

Polecane posty

jaki kolor włosów do: - jasnej karnacji - zielonych oczu, ale w ciemno-zielonej 'oprawie' - twarzy owalnej/kwadratowej od dziecka mam naturalny, tzn do 11-13 roku życia miałam brązowe, teraz mi się 'wypaliły. Od spodu brąz, na zewnątrz jasny brąz, złoty, miejscami gdy zaświeci słońce rudawy. myślałam nad wiśniowym, albo ciemnym brązem. jaką farbę polecacie najlepiej? a jaką fryzurę? po głowie mi chodzi grzywka, ale nie wiem czy będzie pasować do owalnej/kwadratowej twarzy. czy fryzjer zna się na tym, jaka fryzura pasuje do danego kształtu twarzy? poradźcie. z góry dzięki ! :D

Gość jaki kurna psełdonim
grzywkę spróbuj, ale jeśli masz taki kolor jak piszesz, to jest ładny, nie ma sensu.

Gość jaki kurna psełdonim
nie ma sensu farbować* niestety nie każdy fryzjer się zna i potrafi doradzić, niektórzy jak im powiesz to obetną nawet nie patrząc czy będzie pasować czy nie. a inni z kolei nie chcą ciąć jak chcesz i się nagimnastykować trzeba, jak fryzjer uzna że ci nie będzie pasować :D miałam tak i nie udało mi się do końca przekonać fryzjerki, i tak musiała trochę po swojemu zrobić :D ale cięcie dobre było, pasujące

Wisniowe jak najbardziej:) masz piegi? A uczesanie, jakieś pocieniowane włoski które bedę wywijały sie koncówkami w strone buzi:) mi to pomaga wyszczuplic twarz:)