Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tarpan

Komis samochodowy

Polecane posty

Jakie macie doświadczenia z komisami ? Czy nie obawiacie się kupna auta w takim miejscu ?

Gość darek liszt
wole kupowac w komisie niz u dilera Volvo ktory wciska chiński szmelc pod szwedzka marka:D

wszystkie modele Volvo nadal produkowane są w europejskich fabrykach wg tych samych wysokich norm jakości... a zkup sprawdzonego samochodu u dealera zawsze jest lepszy niż "kot w worku" z komisu

Czepiasz się kolego każdemu może się zdarzyć literówka... Po za tym w Volvo Select klient decydujący się na zakup samochodu w ramach programu Volvo Selekt otrzymuje auto, nie starsze niż 5 lat, z przebiegiem poniżej 150 000 km oraz pozbawione jakichkolwiek wad technicznych. W zależności od stanu pojazdu, autoryzowany dealer Volvo przeprowadza kompleksową naprawę auta

Gość gośkasamośka
doświadczenia mam różne. mieszkam w grudziądzu, tu jest dość dużo komisów. dwa razy się nacięłam - prawie kupiłam bite auto. i to w dwóch różnych komisach, nie wiem czy to jest jakaś zmowa. oglądałam auta ze znajomym mechanikiem, który sprawdzał je takim mierniczkiem lakieru :D wreszcie kupiłam samochód w autotrend. ale co się nerwów najadłam to moje

Gość gość
Dla tego komis najlepszy jest z polecenia i to nie jednego. Mój brat od dawien dawna interesował się autami i jego znajomi też. Jeden z nich otworzył komis w www.klecinska151.pl. Lepszej rekomendacji mieć nie mogłem i własnie tu kupiłem swoje pierwsze auto .

Gość zośka7402
nie ma co się bać komisów. to zazwyczaj nie są takie typowe mirki :D co prawda trzeba być ostrożnym, ale też pamiętać, że wszystko dla ludzi. w grudziądzu trafiłam na fajny komis autotrend.

Gość gość
w komisach KAŻDE auto ma przekręcony licznik

Gość gość
już nie kituj, że każde. osobom z okolic grudziądza polecam komis autotrend :)

Gość gość
W komisie najwyżej można sprzedać a nigdy kupić,a i przy sprzedaży cie wyciulają. Komis nastawiony jest na szybki zysk a nie dobro klienta ,legendą są auta z niemiec po których właściciele płakali a im starsze tym mniejszy przebieg mają,ehh dużo by pisać.

Gość gość
Zgadza się,komisy szerokim łukiem

Gość gość
2.45 masz problem z tożsamością? W końcu sie zdecyduj zośka czy Gośka .ebana spamerka