Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooppaopa

prosze dziewczyny pomóżcie :(

Polecane posty

Gość oooooooppaopa

witam dziewczyny czy wy denerwujecie sie gdy wasz facet pije w tygodniu bez waszej wiedzy?? chodzi mi dokladnie o taka sytuacje,moj narzeczony pracuje w delegacji wraca na weekendy pije codziennie za moim przyzwoleniem po 2 ,3 piwa ale wie ze nie lubie jak pije wodke w tygodniu po pracy.... ikolejny raz zdarzylo sie ze zpotkal sie z kolegami pisal mi ze pije piwko drugie i nic wiecej a na nastepny dzien pisze "przepraszam narąbałem sie z kumplami" wódką oczywiscie...mi sie jakos to kojarzy z brakiem szacunku i czuje sie zraniona bo jak ich nie ma to tylko ja sie licze a jak jest przy kolegach to potrafi sie nie odzywacprzez caly wieczor razemz noca lub napisze 2 sms ale nie ma zamiaru mi powiedziec ze pije:( a ode mnie wymaga bym siedziala agle wdomu bo jego nie ma, mam nie picnie wychodzic... co o tym myslicie

Gość oooooooppaopa
?

że to początki alkoholizmu :O 2,3 piwa na dzień?! daj spokój, ja bym tego nie tolerowała. W ogóle nie związałabym się z kimś, kto nie zna umiaru w piciu.

Gość oooooooppaopa
slub za 3 ms a ja mam dosc tego ze on nie raczy mi nawet powiedziec ze pieje wodke w tygodniu

Gość Psychooanalityk.
A mi się wydaje ,że świetnie się dobraliście ;) ty histeryczka, chcąca aby cały świat obracał się wokół ciebie... on alkoholik, który ma Cię w dopie. Ale jak na 'oddaną polkę' dalej będziesz za nim latać. A on dalej będzie miał cię w dopie. ..

Gość Bronco Billy
Albo to zaakceptujesz, albo wyjeżdżaj jutro w świat :)

Gość sdfdfdf
alkoholik jak nic, jak sie ebz piwa co dnia obejsc nie moze to masakra

Gość jaki kurna psełdonim
brak szacunku? wkurzają mnie takie laski, co dalej niż czubek własnego nosa nie widzą :O koleś ewidentnie jest alkoholikiem a ta narzeka: "a bo on mnie nie szanuje!" a to jest poważna choroba, która zmienia osobowość.

Gość oooooooppaopa
psychoanalityk ja nie jestem zadna histeryczką tylko on taki nie byl dlatego pytam....nie potrafie sama ocenic sytuacji bo jedni go bronia drudzy gania i robia mi tym wde z mózgu juz sama nie wiem

Gość fotel
posłuchaj psychooanalityka

Gość oooooooppaopa
nie noe moze nie pije codziennie ale nak z 4,5 dni w tyg po 2,3 piwa ;/

Gość a kto powiedział że
ALKOHOLIK MUSI DZIEŃ W DZIEŃ CHLAĆ I NAJEBANY CHODZIĆ??? ja ci powiem tak,od takich rzeczy sie zaczyna,jeśli jego 'rytuałem' jest regularne picie wódki TO ZOSTAW GO DZIEWCZYNO BO BEDZIESZ MIAŁA PRZESRANE ŻYCIE!

Gość oooooooppaopa
nie wiem czy uznac to za alkoholizm bo czesto tak jest ze ktos proponuje wodke i nie chcepic piwa tez odmawia czasem

Gość oooooooppaopa
i jeszcze sie rzuca ze mu slowopowiedzialam

Gość Do was wszystkich....
Kobieto uciekaj póki czas. Jak dla mnie dwa trzy piwa w tygodniu to za dużo a co dopiero dziennie. Swoją droga znam podobny przypadek. Jaką pracę wykonuje twój facet?

Gość oooooooppaopa
jest kierowca..

Gość a kto powiedział że
po za tym cholera,to facetowi na wszystko trzeba pozwalać? Najlepiej niech mu wszystko wolno A ZOBACZYSZ CO POZNIEJ BĘDZIE TY BEDZIESZ Z DZIECMI W DOMU SIEDZIEĆ A ON CI NAJEBANY W ŚRODKU NOCY BEDZIE PRZYCHODZIŁ ALBO I W OGÓLE

Gość a kto powiedział że
mój mąż nie szlaja sie po kolesiach i nie chleje,jak już to idziemy gdzies razem ale nie ze on idzie bez słowa i najebany wraca no kurwa bez przesady,sa jakies zasady w zwiazku

Gość oooooooppaopa
:(

Gość oooooooppaopa
tzn oni zjezdzaja wszyscy na baze i sa tam zamknieci na noc i tamsobie pija

Gość sdfdfdf
mojej kolezanki facet pije codziennie w pracy z kumplami, nie zbeyw racal nawalony ale tak czy siak pije i to juz ejst alkoholizm. zreszta alkoholik nie musi dziennie pic wystarczy ze napije sie co tydzien ale regularnie

A to nie. Mojej znajomej facet zaczynał od piwka dwóch. Przez rok tak przymykala oczy aż któregoś dnia dostał padaczki alkoholowej. I też nie pił bez przerwy też potrafił odmówić. A teraz ma co chciała 2 dzieci którym nie ma co dać jeść. O każdy grosz musi się prosić. Do tego doszły zdrady pod wpływem... I głupia wybacza dla dobra dzieci tłumacząc że był pijany i nie wiedział co robi.

Gość oooooooppaopa
nie,on ma tam chody w kierownictwie jedzie jak jest trzezwy

Gość a kto powiedział że
no ale kurna,zamykają się i chleją, no pomyśl sama w co się pakujesz,przecież ten twoj jest już uzależniony od takiego ich rytuału... Nawet go od tego nie odciagniesz bo on juz musi z nimi pić,pije teraz bedzie i pił po ślubie,a może nawet i cześciej

Gość oooooooppaopa
jezu i co ja mam teraz robic:( slub za 3 ms on przyjedzie trzezwy zacznieprzepraszac:(

Gość moze kierowniczke puka
jak jest pijany to i chody ma

Alkoholizm to, to może jeszcze nie jest, ale jest na dobrej drodze. Jedyne co możesz zrobić to z nim szczerze porozmawiać. Nie ma gwarancji, że się zmieni ale są takie szansę. Mój ojciec też tak zaczynał... teraz piję na potęgę.

Gość oooooooppaopa
sama rodzina w kierownictwie

To mu powiedz że jego przeprosin masz pełną szafę. Kurcze a potem ludzie się dziwią że tyle rozwodów. No jasna cholera widzisz jaki gość jest i czego oczekujesz? cudu? Nie te czasy