Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

ZDRADA czarno na bialym

Polecane posty

moj kumpel zdradza żone. opowiada mi o kochance itd. jego zona znalazla sms-y od kochanki i nagi ejej zdjecia do oceny hehe ma dowody na to ze spotykali sie w hotelu poza miastem. i nic z tym nie robi. nie lubie sie wtracac ale czy wy dziewczyny tez byscie nic z tym nie robily ???? maja male dziecko. ona go napewno nie zdradza. niby robi mu awantury ale nic wiecej.

dodam ze jego zona jest gruba i chyba mysli ze nikt juz by jej nie chcial ale czy to powod do tego zeby gruba osoba wybaczala takie rzeczy i myslala ze soebie nikogo nie znajdzie ??? jest ladn atylko wlasnie otyla.

Gość wszystko na tip top! :P
a ja myślę, że kobita nie jest w stanie sama się utrzymać. dlatego uważam że dziewczyny powinny być niezależne, pracować, mieć swoją kasę żeby w razie czego kopnąć w dupę bez mrugnięcia okiem :P

Gość twój kumpel to dupek
Jeżeli rzeczywiście zdradza żonę dlatego, że jest otyła to jest cipą, a nie facetem. Powinin porozmawiać z nią, pomóc jej. Ona na pewno chciałaby schudnąć, ale jak widzi co mąż wyprawia to pewnie nie ma motywacji.

wlsnie to raczej ona ma kase a nie on. on niby taki przystojnaiak ( tak babki mowia) ozenil sie z nia bo byla ladna i szcupla lecz po porodzie jest naprawde gruba bo ma problemy jakies. nie wiem wlasnie czy sie wtracac ??

Gość ja bym od chuja odeszła
Na co mi taki typ? A ty co możesz zrobić? Skoro żona wie o wszystkim i nic z tym nie robi to wątpię, żebyś ty miał na tę sprawę wpływ.

do tego znam ta jego kochanke ona ma meza i dzieci i mam namiary na nich a zona kumpa prosila mnie zebym wyciagnal adres tego meza kochanki ale j audalem ze jej nie znam i nie wiem co robic