Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata bez mistrza i kota

Jestem nudna i nie ma ze mną o czym gadać

Polecane posty

Mówię ci, to chore, brakuje mi dystansu do tego wszystkiego. Ciągle czuję się oceniana przez innych ludzi. Nigdy nie czuję się swobodnie w towarzystwie, chyba że to moi przyjaciele, którzy mnie wspierają i akceptują.

Gość 30+ z mazowieckiego
Tylko, ze jest jeden problem. jestes na najlepszej drodze, zeby stac sie idealna kobietą. A idealną kobietę zechce tylko idealny mężczyzna, a takich nie ma. I jak juz osiągniesz swój cej to bedziesz dopiero samotna. W celach terapeutycznych polecam ci się nieco stoczyć! Tobie tez podoba sie ktoś kto zawalił rok. Tak samo w druga strone!

Idealna to ja nigdy nie będę, trudno żeby;) Chodzi mi raczej o to, żeby być postrzegana jako oczytana i interesująca, a przy tym sama realizować się w tym co lubię.

Gość 30+ z mazowieckiego
a co lubisz?

Lubię pisać. Kiedyś się tym zajmowałam o wiele więcej, myślałam nawet o dziennikarstwie, ale potem zachorowałam i zaniedbałam pracę nad tym. Teraz chodzę na warsztaty literackie i od czasu do czasu coś publikuję, ale wiem, że mogłabym być jeszcze lepsza w swoim fachu. Inną moją pasją jest malarstwo i rysunek. Nie jestem w tym jakaś wybitna i daleko mi do studentów ASP, ale powyższe zajęcia bardzo pobudzają moją wyobraźnię i dają ogromną radość. Próbuję też robić zdjęcia, choć nie mam jeszcze na tyle dobrego sprzętu, żeby zajmować się tym profesjonalnie. Lubię też dobrą literaturę, muzykę, historię, mitologie, Bałkany, ale jak mówię, nie uważam się za naczelnego znawcę w żadnej z tych dziedzin.

Gość 30+ z mazowieckiego
i nareszcie widać odrobinę człowieka :) masz tylko złe proporcje między ambicją i pokorą. Chetnie bym sie z Toba zaprzyjaźniła, ale pewnie wybierzesz tęsknotę za podfacetem a nie siebie. A może napisz do mnie? aaleksaa@op.pl

Jasne, że napiszę :) Bardzo mądrze gadasz. Oczywiście, staram się myśleć również o sobie, stąd takie formy działania, ale równocześnie za bardzo przejmuję się ludźmi.

Gość dascf
pokaż jakies swoje rysunki :)

Daj maila :)

Gość dascf
susannahrainbow@gmail.com też trochę maluję i rysuję ale głownie martwa natura

Nie mam niestety skanera, żeby ci pokazać te lepsze ilustracje, ale kilka się na kompie zachowało :)

Gość dascf
nie szkodzi :) może mnie jakoś zmotywujesz, bo osatnio coś mi się nie chce rysować. też nie mam skanera, ale większość by mi się nawet nie zmieściła, bo formaty raczej większe Przyszły. Całkiem urocze są :)

Dzięki :) Cały czas się kształcę, może nawet zapiszę się na jakiś kurs plastyczny, bo jestem twórcza i chciałabym jak najlepiej spożytkować swoją wyobraźnię:)

Gość gfddfgh
dascf rysunek i malarstwo to moje pasje. wlaze na podana strone, dzienx .

Gość gfddfgh
dascf Masz bardziej zaawansowane stronki? to dla mnie pikus.

Jeszcze jedną moją słabością jest projektowanie ubrań i biżuterii. Inna sprawa, że oprócz własnych wyrobów kolekcjonuję jeszcze te zakupione i co jakiś czas zaskakuje otoczenie coraz to bardziej wymyślnymi kreacjami :D Ogólnie to mam mnóstwo pomysłów i ubolewam, że nie zajmuję się profesjonalnie jakąś artystyczną dziedziną.

Mnie się wydaje, że najlepiej zapisać się na jakiś kurs. Uczyć się z książek to chyba nie to samo, przynajmniej ja tak mam.

Gość dascf
ze stronek raczej się zaawansowanych rzeczy nie da nauczyć, trzeba się zapisać na rysunek :) pare książek mam na dysku, o martwej naturze głównie a za stronek to najbardziej lubię deviantart, dużo tam jest tutoriali i to forum z pracami studentów http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=163

No, też mam kilka książek na kompie, ale więcej dają mi rady kompetentnych osób.

Podsumowując...cóż, postanowiłam totalnie zrewolucjonizować swoje życie. Jakiś kurs, podróże, lustrzanka, lepsze osiągnięcia twórcze...Pomysłów tyle i macie rację, nie będę się już tym wszystkim przejmować. Po co mi się starać na siłę :)

Gość dascf
samemu można się wiele nauczyć, jeśli się ma dużo zapału i wytrawałości. Ale niechybnie szybciej i łatwiej jest zapisać się na rysunek.

Nie wklejaj tutaj tego wróżko...

Gość dascf
dokładnie, ja mam tak że muszę coś robić, jak za dużo rozmyślam, to wpadam w depresję

Gość mikoko
upupupupupup up :)