Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona monotonia zycia

Zobaczcie jakiego dostalam maila na fotka.pl

Polecane posty

Witam Cie sympatyczna nieznajoma kolezanko:),bardzo mnie zaciekawilas:).Wydajesz sie osobka o ciekawej osobowosci:) wiec postanowilem napisac:) bo bardzo chcialbym Cie poznac blizej:)Domyslam sie ze duzo osob ci pisze i nie wiem co jeszcze napisac zebys mi odbisala i zebym Cie jakos zaciekawil hmm, ale mam nadzieje ze troszke chociaz zaciekawi Cie moja osobka i mi napiszesz:),a tak dla pewnosci podam Ci moje gg jakbys nie mogla tutaj pisac - (tutaj nr gg) jestem najczesciej na niewidocznym:).Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz:)No i oczywiscie wysle Ci moje foto:) nie boj sie paskudny nie jestem:) a ten profil z nudow kiedys zalozylem i dlatego nie mam tutaj fotki. Tego typu wiadomosci dostaje codziennie ok. 20.

Gość nic nowego
ja na sympatii z kolei dostalam taka oto wiadomosc: Cześć:) Bardzo mi się podobasz:) ps. Mieszkam w ... i mam pytanie czy chciałabyś się ze mną umówić choć na spacerek lub na piwo, o ile nie masz chłopaka. Odpowiedz mi jeżeli możesz.

Gość |oferma
brawo!!!

Gość plelelem
a na jakiego typu wiadomośc czekasz ?, może dla przykładu coś co chcciałabyś przeczytać .............

Wolalabym otrzymac nietuzinkowa wiadomosc, aczkolwiek pelna naturalizmu, a nie takie wyswiechtane teksty. Wiecej wyobrazni Panowie!

Gość plelelem
jak rozumiem , ty jesteś nietuzinkowa , aczkolwiek oczywiście , pełna naturalizmu i oryginalności ? :p

Nie mnie to oceniac. Ponoc jestesmy tacy, jak widza nas inni :P

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
przecież oni nie pisza tego specjalnie dla ciebie i dlatego ta wiadomosc jest taka uniwersalnie nijaka;) kopiuja, wklejaja i wysyłaja to na kopy:D pewnie czesc dziewczyn odpowiada i im to wystarcza

Gość plelelem
tak na marginesie, to chyba głupie nie mieć zdjęcia na fotka .pl ? :)

Gość plelelem
znudzona zacytuj wybrane fragmenty z twojego opisu , to się przekonamy :)

osóbko ? - co on jakiś niedorozwinięty ? dziwny styl pisania... jak dla mnie pustacko trochę..

Moj opis jest skromny, nie narzucajacy sie nikomu. Ot, po prostu wyrazam w nim to, co czuje podskornie w danej chwili. "Szczęście jest jak echo, które odzywa się, kiedy dajemy samych siebie."

To jakis nieuk. Peło powtorzen, pelno zdrobnien i mnostwo emot. Zero ładu i składu. Inna sprawa ze takiej szmacie sie nigdy nie dogodzi. Zawsze jej bedzie czegos brakowac.

Gość na tych fotkach
to sie lansuja same szmaciary, albo znudzone zyciem mezatki, pragnace odskoczni od szarej rzeczywistosci. dla mnie to porazka, miec 26-32 lata i miec konto na fotka.pl. w realu jedna z druga nie moze znalezc frajera, to w necie szuka 🖐️

O, wypraszam sobie te epitety. Znam swoja wartosc i nie pozwole sie w ten sposob obrazac.

no i? Jak ja miałam fotkę to tez dostawałam raz 5 innym razem 50 (ilości po 50,60 były przez ok 3 dni po dodaniu nowych zdjęć czy założeniu nowego konta wtedy się najbardziej wyświetlało innym;)na dzień więc średnio też wychodziło 10-20;) Wejdź sobie na rankingi gdzie dziewczyny na dzień mają po 2tys ocen;) (przynajmniej tak było 3 lata temu jak miałam fotke) Zmartwię cie nie jesteś wyróżniona;)

Czyli jednak zalozylas konto po to zeby sie dowartosciowac. W dodatku zakladalas od nowa zeby bardziej sie wyswietlalo innym i zebys dostawala wiecej ofert i ocen. No jakby nie patrzec same szmaty tam sa. Same sie wystawiaja jako towar na gieldzie. Zreszta podobny przyklad to moje dwie znajome. Od razu po odpaleniu kompa sprawdzaly fotke,grono,horoskopy. Oczywiscie tydzien bez dyskoteki to dla nich tydzien stracony.

Nie kazda kobieta, ktora zaklada sobie konto na portalach typu fotka.pl jest szmaciara i robi to tylko i wylacznie dla dowartosciowania sie. Nie ma to jak wrzucanie wszystkich do jednego worka.

Gość do autorki siedzi i czeka
aż ktrólewicz z bajki przyjdzie bo ona sama niezdatna do niczego... tak podsumuje Twój temat tutaj... co do tego listu jakiegoś faceta - spoko, troszecke przecukrowany, ale czego Ty byś chciała

Gość temat do usuniecia
pusta z ciebie laska autorko, jakich wiele!

Ty wiesz , ze pod którymś z takich e maili moze znajdować sie autor zupełnie wyjątkowy , nieprzecietny etc?! co miał Ci napisać?! poemat?!wiersz?! czy , ze ma mercedesa klasy S , własnie wybudował dom a na koncie miesci sie kilka baniek...?!wtedy bys odpisała?! na co czekasz ksiezniczko?! buahaha...pamiętaj , księcia zobaczysz....w bajce :classic_cool:

Gość askawaskaze
takie pytanie, to co trza napisac ;/ by zwrocic uwage kobiety ? jakby wierszem napisal - wyszedlby na idiote cytowalby jakis tam znanych ludzi - wyszedlby na idiote itp.

normalny mail :D nie wiem czego innego można oczekiwać po pierwszej wiadomości :)