Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spaghettka

Dostałam okres 4 dni przed wyznaczonym terminem a wiecie czemu??

Polecane posty

Gość spaghettka

przez to przestawianie czasu na letni z zimowego!! śpimy krócej żyjemy krócej szybciej dojrzewamy mam zepsuty weekend przez to ;/

Gość spaghettka
źle sie czuję źle znoszę okresy a to już 8 rok okresów , myślę że powinno sie coś z tym zrobić, jakiś zabieg żeby nie mieć cioty

Gość spaghettka
nie dziwi Was to że tydzień wcześniej ? tzn mnie by to nie zdziwiło gdybym miała nieregularny, ale mój jest jak szwajcarski zegarek! zawsze 29-30-31 dni a tu nagle przychodzi 16 kwietnia?! a powinien bliżej 20 ... żeby sie jeszcze chociaż spóźnił ale przed czasem to wątpliwa przyjemnośc ;/

Ja też mam zawsze jak w zegarku dlatego byłam w szoku tymbardziej, że się obserwuje i dni płodne miałam a 7 dni po skończeniu już okres a to nie jest normalne

Gość natka2248
Witam. mam pytanie. dostałam okres, który miał być za 8 dni. Nie uprawiałam seksu, ani nic podobnego. Mam 12 lat. Prosze o pomoc mam 2 dzien okres od wczoraj co mam robić?

Gość hfccfhfchfhf
jak masz 12 lat to zapewne początki okresu,więc jeszcze jakiś czas możesz mieć nieregularny,ja tak miałam :) a teraz jest już ok