Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjny prawik

podoba mi sę dzewczyna z Bedronki - czy mam u Niej szanse??

Polecane posty

Gość kafeteryjny prawik
może też masz problemy z klawiaturą - wiesz kiedy będą u Was w sprzedaży... dzisiaj widziałem u was fajne stacje pogodowe :P tylko nie wiem do czego to może się przydać ;) A Alicja jest bardzo ładna i mądra - strasznie szybko liczy wydaje .... w nnych sklepach to takie ślamazary że hej ;)

Gość obop......
wiec startuj do Ali;) i nie mysl zbyt dlugo, pewnie atrakcyjna i ma powodzenie:classic_cool:

Gość kafeteryjny prawik
piszcie dawajcie rady :classic_cool: ja jestem nieśmiały ;)

Gość szanująca się kasjerka
pracuję w sklepie osiedlowym jako kasjerka, biedronka to sklep dla najbiedniejszych, myślę że żadna porządna dziewczyna nie da szansy gołodupcowi który robi zakupy w biedronce a nie stać go na kupowanie w sklepach osiedlowych, ja bym takiemu nie dała szansy, na co mi jakiś biedak który zarabia w miesiąc tyle ile ja mogę wydać w jeden dzień? szanuję się i nie oddam się takiemu! trzeba być kompletną dziwką i nie mieć szacunku do siebie żeby takiemu dać podupczyć! ja daję tylko jak facet zarabia powyżej średniej krajowej i robi zakupy w sklepach osiedlowych w takich w jakim ja pracuję i robi zakupy za 55 zł

Gość obop......
:D:D wlaśnie Cie czytam i hehe.. Ty i ta nieśmialość to dwa odrebne tematy;) chyba sie nudzisz:D:classic_cool:

Gość KTO TO WYCHOWUJE?
do szanujaca sie kasjerka-- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ale sie usmialam, hehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nie dosc ze malo inteligentna to jeszcze uposledzona zyciowo;) wcale sie nie dziwie,ze pracujeszw sklepie osiedlowym , pewnie u tatusia albo w firmie u cioci, bo do biedronki takiego tępaka by nie przyjęto, uwierz mi ...

Gość ciekawe czy tatus szanujacej
sie kasjerki wie,ze corcia daje dupy menelom kupujacym wóde i niego w sklepie;P

Gość kafeteryjny prawik
>>obop - ojjj byś się ździwła ;) >>szanująca się kasjerka - nigdy nie kupuje w osiedlowych sklepach bo tam wszystko jest stare ;) i ceny zawyżone o 1/3 do Biedronki a pozatym pracują tam wylącznie kobiety z nadwagą... bo cały dzień siedzą i siedzą i nc nie robią więc tyją bo nikt nie przychodzi - nie ma kogo obsłużyć :P wszysykie panie Biedronki są bardzo zgrabne, mają piękne figury bo cały dzień muszą latać jak na skrzydłach coś za coś :) Alicja te jest bardzo zgrabna, najzgrabnejsza w całym świecie.... chyba prez to że musi w nocy rozpakowywać towar a od rana znowu na kasie :(

Gość obop......
coz nie bedzie okazji na to zdziwienie ale startuj do tej dziewczyny, powaznie warto:classic_cool:czymam kciuki za Ciebie;)

Gość pracuej w biedrze
kafeteryny prawnik-- nocna zmiana pracuje w nocy- wyklada towar- rano na kasie stoi nowa zmiana:) ale fakt faktem- ruch mamy w pracy ciagle- wiec tak ajk mowisz- dupska nam nie rosna, i pracujemy- a nie opierd.. sie jak stare lampucery w sklepach osiedlowych :)

Gość pracuej w biedrze
prawik :D

Gość Marmolada .......
zemsta za biedronkę

Gość kafeteryjny prawik
prawik czy pranik na jedno wychodzi ;) ja tam się nie gniewam - samą prawde prawisz :classic_cool:

Gość kafeteryjny prawik
a co tymi klawiaturami... bo widzcie co się dzieje.... w znowu zgubiłem jeszcze na gwarancji a taki szajs... Chin :classic_cool: ps z tą klawiaturą to na serio - czasem dostaje szewskiej pasji jak przeczytam ile błędów zrobiłem

Gość Ala biedronka
ENTANGLED TO TY?????????????

Gość alicja255
zapewne rozmawiacie o mnie. Niestety od razu moge ci powiedziec, ze wiem kim jestes, czesto podaje ci alkohole tak jak pisałeś wczesniej. Nie podobasz mi sie, dlatego nawet nie zawracaj sobie mną głowy. PS. to tak troche nie miło czytać o sobie na forum, a z Twojej strony brzydko jest zwierzac sie dla obcych osób. Czesc

Gość alicja255
a jeszcze powiem ci jedną rzecz - to głupie i troche nie na miejscu w Twoim wieku mówić ze kupujesz tylko te najlepsze produkty zeby mi zaimponować.

Gość kafeteryjny prawik
to na pewno nie Ty.... bo Ona jest brunetką :classic_cool: ;)

Gość singdbe
A o której biedronce mówicie i w jakim mieście?:)

Gość kafeteryjny prawik
w tej przy rogu Unii Lubelskiej i Kwiatkowskiego :) a co ?? to Ty? ;)

Gość singdbe
Nie, ale widziałem Anete w biedronce w Krakowie:)