Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geminia

Wrocil na portal randkowy....

Polecane posty

Gość Geminia

Facet ktory chcial ze mna wychowywac dzieci (po miesiacu znajomosci), a potem nie mial dla mnie czasu i wylaczal telefon kiedy mial focha, a potem zerwal smsem ze mna bo chcialam pogadac, dzis wrocil na portal randkowy z opisem, jak to bardzo pragnie spelniac marzenia drugiej osoby i jaki to jest idealny... Rzygac sie chce... Jak mozna sie tak zachowywac?

Gość dkdkkdksksk
Chcial cie ruchac wiec gadal bzdury ze chce rodziny bla bla bla

Gość Geminia
Ale przeciez pozna kolejne i bedzie sie zachowywal tak samo jak ze mna....

Gość Dla facetów
strony randkowe ,to uzależnienie i niektórzy siedzą tam z przerwami po 5 lat

Gość Geminia
Ok, ale ten podobno szuka kobiety poukladanej zeby stworzyc rodzine, a ja musialam na nigo czekac po 3 tygodnie bo nie mial dla mnie czasu, jak dzwonilam rzadko odbieral, odpisywal tylko jak sam chcial. A jak sie posprzeczalismy to musialam prosic zebysmy pogadali, bo on zwyczajnie wylaczal telefon w centrum problemu. Czy to jest facet do zycia?

Gość Geminia
Moze jednak ktos skomentuje?

Gość ja poznałam
więcej takich facetów, tez z portalu randkowego:) Przypadki dokładnie takie same jak ten Twój z opisu:) Ściemniacz i to wszystko, nie ma sensu analizowac tych facetów, gadaja bzdury, sami nie sa świadomi tego, że nie są w stanie stworzyć tego o czym mówią, marza...Absolutnie nie doszukuj sie winy w sobie, ci faceci z portali tacy sa, tam się grupują same takei przypadki..

Gość Geminia
Dziękuję... "Żegnam sen co się prześnił..." :)

Gość a to jeszcze są takie
kobiety, które wierzą tym pajacom? hahaha, śmieszni są, trzeba im oddać sprawiedliwość. i to nie tylko faceci z portali, tam akurat moja kariera trwała cały tydzień :D w realu też niezłe ziółka. ostatnio poznałam faceta, niby chciał się umówić blablabla, ale jakoś ciągle coś mu nie pasowało, w końcu dałam spokój, nie raczył nawet odpisać na smsa, choć sam zaczął temat. trudno, olałam. a ten geniusz skończony dzwoni po 3 dniach kompletnej ciszy i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że zadzwonił o 2, a potem jeszcze raz o 3 w nocy! nie wiem, na co ten człowiek liczył. dramat

Gość Geminia
Na tych portalach to naprawde masakra, a w dodatku same opisy jacy to oni sa super, tylko kobiety sa okropne. Tego gagatka tez podobno kobiety zdradzaly i ogolnie byly "be". Ciekawe dlaczego? ;)

Gość Geminia
No nie wiem, ja sie uwazam za calkiem normalna i jedynie czego chce to szczerosci a trafiam na ... :(

Gość na takich portalach
nie ma sensu szukać, szkoda czasu i energii, tacy faceci mają zazwyczaj profile na wielu stronach, i zawsze będziesz jedną z wielu, więc się nie dziw że nie będzie miał czasu dla ciebie, a ile masz lat?

Gość Anonim@?
A ja poznałam mojego meza na kanałach sms jest normalny kochany i nie kłamie takie wyjątki sie zdażaja życzę każdej takiego meza jak ja mam :-)

Gość naciq
autorko zgadzam sie z toba całkowicie. ja tez natrafialam na samych dupkow a najlepsu sa ci ktorzy mają gotowy tekst!! całą wyprawke mi pisza, a to widac gołym okiem ze to jeden tekst ulozony i kopiowany do wsystkich lasek.a jakie opisy.jakie mają hobby,latanie na parolotni iotd... tylko skad te brzuszki piwne?;] na szczescie ostatnio natrafilam na "normalnego" to znaczy piszemy od kilku miesiecy i teraz za tydzien mamy sie spotkac.jak narazie jest super:)

Gość Geminia
Odpowiadajac na poprzednie pytanie, mam 30 lat, mieszkam w malej miejscowosci, wiec taki portal traktuje jako okazja do poznania kogos ciekawego. Poznalam kilka fajnych osob, ale faceci na takich portalach mnie załamują...

Gość Geminia
Jest jeszcze ktoś?

Gość pappapa
ja jestem tez takieo poznalam, na poczatku fajnie, bo normalnie, wykrecil mi 2 numery, wybaczylam, a potem olał smsem ehh a moloby byc tak fajnie..moze mial na iie marcin?

Gość Geminia
Nie, nie mial na imie Marcin, ale byl pewnie tak samo walnięty... :( doła mam i tyle...

Gość na takich portalach
ja podobnie, po kolejnych rozczarowaniach trudno się znowu podnieść i komuś zaufać, a z wiekiem jest coraz gorzej

Gość Geminia
Wydaje mi sie, ze faceci na takich portalach i tak maja lepiej bo kobiety tam se z reguly "normalniejsze' i szukaja czegos stalego... Ja tez szukalam. A znalazlam chlopca, ktory wylaczal telefon i strzelal fochy a najgorsza bylam oczywiscie ja :)

Gość na takich portalach
masz rację, tam większość kobiet szuka czegoś stałego, bo w realnym życiu ciężko kogoś poznać jak się już naukę zakończyło, a faceci tylko przebierają

Gość pappapa
bym pogadala, ale mam full pisania :(

Gość Geminia
Dokladnie, moj ostatni napisal mi ze on jest wychowany wedlug starych zasad i nie rozumie tego swiata i tych ludzi i tych czasow, po czym to ja chcialam rozmawiac, rozwiazywac problemy a on albo nie mial czasu albo wylaczal telefon. A potem powiedzial ze odklada sprawy sercowe na bok, bo kupuje mieszkanie i ma wazniejsze sprawy :))) Jak tu zaufac kolejnemu?

Gość na takich portalach
a probujesz gdzies indziej kogos poznać? jak idzie?

Gość Geminia
Czy probuje? Chcialabym, ale w pracy znam wszystkich od zawsze, znajomi maja swoje rodziny a po lokalach sama nie bede chodzic i kolo sie zamyka... beznadzieja totalna...

Gość na takich portalach
u mnie też, na studiach i w pracy same kobiety prawie, ktore jak juz mają partnerow czy rodziny nie mają chęci gdzieś wychodzić, a zresztą w polsce takie wychodzenie też niewiele daje, sorry, tak troche sobie ponarzekam na twoiim temacie

Gość Geminia
Ciesze sie, ze ponarzekasz, bo to znaczy, ze nie jestem sama w tym temacie... tez szukasz na portalach randkowych?