Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie prosze

Miala ktoras okres, a mimo to byla w ciazy?

Polecane posty

Oczywiscie chodzi mi o plamienia, ktore bierze sie za okres nie wiedzac o ciazy. Zastanawiam sie czy nie jestem sama w ciazy choc malo mozliwe to sie wydaje. Okres dostalam pozniej o kilka dni. A teraz czuje sie strasznie dziwnie, niedobrze mi wieczorami, kreci mi sie w glowie i jakos dziwnie brzuch mnie boli na dole. Nie sa to jakies silne dolegliwosci, ale odczuwam je dosc wyraznie. Nie wydaje mi sie, ze moglabym byc w ciazy, bo z moich obliczen wynika, ze bylby to 3-5 tydzien, a tak wczesnie chyba nie ma sie objawow, prawda?

podbijam:P

podbije raz jeszcze, bo moze ktos sie znajdzie kto odpowie na moje pytania

Gość Anonim@2
Ja nie wiedziałam przez 3mies ze jestem w ciąży miałam okres imprezowałam bo predzej odeszłam od faceta z którym mam dziecko i po 3mies cycki mi urosły tak troche brzuch i wyszlo 3mies w ciąży...

Gość Anonim@2
A tamten sobie gdzies chodzi a moj obecny mąż kocha mnie i moja córkę tak jak by to bylo jego dziecko a mam lat 23 i nie żałuję ze jest mala ze tamtego zostawiłam

ale mi chodzi czy w moim przypadku ciaza jest mozliwa, czy to moga byc objawy ciazy? Bo wydaje mi sie malo prawdopodobne by tak szybko sie pojawily

Gość zrob test i tyle
j.w

teraz testu nie zrobie, bo chce by minal chociaz rowny tydzien od tego okresu. Potem wybiore sie do lekarza. Dlatego pytam czy mozliwe sa takie objawy i tak szybko czy raczej nie?

Gość zrob test i tyle
mozesz robic test juz w dniu spodziewanej miesiaczki. zrob bo i tak kazdy organizm reguje inaczej. ja mialam objawy i byla duza szansa, ze zaciazylam a jednak okazalo sie, ze dupa i sie nie udalo

Gość wiesz wszystko jest
możliwe ale to co odczuwasz na pewno nie są objawy ciąży, na to za wcześnie.

tak myslalam, ze to za wczensie. W takim razie w ciazy raczej nie jestem, po prostu okres mi sie troche spoznil. Mialam watpliwosci tylko z powodu objawow, bo mdlosci i zawroty glowy sa typowe dla ciazy. Ale faktycznie to byloby za wczesnie.