Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna-Achievement

Zrobiłam to z kumplem...

Polecane posty

Gość Anna-Achievement

Dziewczyny ratunku!!! Przespałam sie z najlepszym kumplem. Byłam smutna po rozstaniu, on mnie pocieszał, za dużo wypiliśmy i stało się. Było cudownie bo on od zawsze mi się podobał jako facet - jest niezwykle męski świetnie zbudowany i po prostu kochany! Ale on teraz mnie unika, nie odpowiada na telefony. Boje się że przez seks nasza przyjaźń się skończyła. Co mam zrobić? Pogadać z nim czy dać mu chwile na przemyślenie?

Gość Anna-Achievement
zapomniała dodać, że jest czarnoskórym Senegalczykiem dysponującym potężną pałką

Gość Anna-Achievement
Brawa za dojrzałość! Możesz sobie pogratulować wyjątkowego intelektu. Proszę się pode mnie nie podszywać

Gość roballl
powiem tak albo koniec waszej znajomości albo będziecie małżeństwem.... PS. on ma kogoś??

Gość Skin ched
Żarty żartami ale jak mogłaś z czarnym pójśc do łóżka?

Jak to jak mogla isc z czarnoskorym facetem do lozka? jesli jestes rasista to w momencie stad spieprzaj bo jestes niekulturalny delikatnie mowiac. Wydaje mi sie ze powinnas dac wam czas albo bynajmniej jemu. Jesli sie zle z tym czujesz albo chcialabys czegos wiecej to mozesz poprosic go o spotkanie zeby sobie wszystko wyjasnic...

Gość olivia duhnam
szczesliwa sprawdz w slowniku znaczenie slowa bynajmniej