Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złość.,....

Zrobiło się ciepło i wszyscy wyszli na powietrze -- jestem wściekła !!!

Polecane posty

Gość złość.,....

skutery , darcie mordy pod blokami , w parkach kurwa pelno ludzi , nie ma spokoju :( Tylko w domu mozna zaznac ciszy :( Kurwy jebane , nienawidze ludzi !!

O rany, no ja też jestem wściekła, a właściwie smutna, bo wszyscy wychodzą, a ja siedzę w domu ;(. Ale nie musisz klnąć od razu i wyzywać...

Gość złość.,....
musze :( musze rowniez zacząc szukac mieszkania na obrzezach , w lesie , z dala od bydła .

Gość Mornir...
najgorsze w autobusach się coorwa tłoczą i smierdzą stare babcie i dziady

Gość złość.,....
przeszkadza.... Hałas , tłok . Za duzo tych ludzi. W krakowie powinno mieszkać max 100 tys osób. Zastanawiam sie rozniez nad przeprowadzką do Finlandii.

Gość złość.,....
Mornir - zauwazylam :( niedlugo bedzie cieplej i zaczna chodzic w letnich ciuchach , jezu to bedzie masakra

mnie też wkurwiają ja pirerdole..wczoraj o 2 w nocy pod blokami jakieś ówniary darły mordy to policja ma to w dupie,a idzie sobie normalnie ludź to od razu sie czepiają 😡 :D

Gość onanieona
tez mnie to wkurwia, ide z psem do parku na spacer, a tam od cholery dzieciarni, bachory dra ryja, a rodzicie debilnie nawoluja "jakubie, nie tak szybko". Kurwa, do parkow powinny miec tylko wstep osoby z psami:O

Gość Mornir...
już same gęby tych zombie są dołujące, żyją za naszą kasę zabraną nam z OFE coorwa

Gość Mornir...
nie, ludzie z psami nie bo psy srają!

Gość hehehe - ubaw z Was po pachy
:D :D

Gość asdfgbhnjhb
a mi smutno bo siedze w domu i nie mam nawet psa zeby z nim wyjsc nie mowiac juz o czlowieku ktory poszedlby ze mna na spacer

Gość taki jeden123
"mnie też wk**wiają ja pirerdole..wczoraj o 2 w nocy pod blokami jakieś ówniary darły " zapomniał wół jak cielęciem był ? ,a moze gul cie strzela bo sam/a nigdy tak nie darłaś japy za małolata? kompleksiki?

Gość złość.,....
w tych parkach to nerwicy teraz mozna dostac. Jesień ,zima ..był spokoj ,cisza, mozna bylo usiasc , pomyslec na swiezym powietrzu. A teraz co ? Stare baby wylazły ze śmierdzących nor, zajmują ławki od rana do wieczora , bachory drą morde nie tylko w parkach ,ale i pod blokiem , wieczorem dresy chlają piwsko i ten ich śmiech :O Jak żabi rechot ,albo krowi ryk ,boze :O Jakas gowniara jezdzi teraz na skuterze ,masakra co to ma byc ??? Na policje nie bede dzwonila bo ci durnie i tak mnie oleją :O Powinno byc jak w USA - zaklocanie porządku - dzwonie przyjezdzaja i koniec zabawy , swiety spokoj a ua nas? Polskie prawo popiera alkoholizm u mlodocianych.

Gość Mornir...
w USA to się najpierw strzela a potem dzwoni na policję :)

Gość złość.,....
:D:D:D

O, to ja przynajmniej jestem z tych małolat, co to siedzą przed kompem cały dzień i wam życia nie zakłócają ; p.

mnie tez wkurwia to bydlo, ale w moim przypadku wroclawskie. Rozlazlo sie to wszedzie jak robactwo, rozpladza sie, gdzie nie pojdziesz tam juz skolonizowane tereny. Coraz wiecej bydla ze wsi przyjezdza, coraz wiecej osiedli, panosza sie tu jak u siebie i czasem wydaje im sie ze sa wazniejsi niz rodowici wroclawianie :D Bahory rozwoza do przedszkoli, samochodami rozjezdzaja skwery chodniki, trawniki, smierdza mimo iz wylali na siebie pol litra perfum za 1000 zl. Gdzie nie pojdziesz ten plebs juz na ciebie czeka

Gość hgjhj
mnie tez to wkurwia...jedziesz autobusem a tu stado bydla gimnazjalnego, co 2 panna zlana tanimi perfumami, dra japy, przepychaja sie, gimgowna ze sluchawkami na pryszczatych gebach a w sluchawkach bebni jakies disco polo lub hip hop i te tepe ryje kiwajace w takt muzyki

ile tu jadu - tyle co składu.... "internetowe trolle" niech pozostaną w lepiankach , a tzw."bydło" niech startuje na wybiegi...- czyli wybór każdego stanowi o jego położeniu...;)

Gość umcia umcia
ale ostry temat :classic_cool: :classic_cool:

A u mnie sielanka o tej porze roku. Mieszkam najwspanialszym miejscu na Ziemi. Cisza i czyste powietrze.

Gość 89735
tez tego nie lubię-siedzących bab na ławeczkach i obgadujących wszystkich którzy tylko przechodzą- niemytych śmierdzieli w autobusach co myją sie raz na tydzień i nie używają dezodorantów wrzasku dzieciaków,no i niedługą zacznie się koszenie trawników o siódmej rano!!! Byle do zimy:))