Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samigo

czy kapiecie psa w wanie ?

Polecane posty

Gość czy ty prowadzisz jakieś
był, był, niestety :( kompletnie go zepsuli zresztą do mnie lgną wszystkie psiaki, agresywne, nie lubiące obcych i w ogóle :) sprawdzone und potwierdzone, bo ja do każdego pcham się z łapami :) cudne masz te miśki ❤️

Gość czy ty prowadzisz jakieś
boskości ❤️

Sacryfical Suicide weż no powiedz jak nauczyć przygarnietą psinę żeby słuchała cokolwiek ? jest z nami od 6 lat , mąż nie uznawał żadnej tresury bo mu było żal no i teraz są efekty nie słucha wogóle , atakuje mniejsze psy , bo wiekszych sie panicznie boi nie przyjdzie na zawołanie , smakołyki jej żadne nie ruszą , no chyba żebym pieczonego kurczaka nosiła w kieszeni i jej podstawiała pod nos :)) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35085e9915c697bf.html

Gość mialam dokladnie takiego sameg
o!to sa nieusluchane pieski,ale kochane bardzo!

Gość muminkowa3
piękna :))

nasza była znaleziona malutka jeszcze , żeby jej wynagrodzić wczesniejszą poniewierkę rozpuscilismy ją , niczego nie wymagaliśmy i to są nasze błedy wychowawcze , jak sąsiad radził żeby jej przylać to ja bym mu oczy wydrapała :) jak to udezyć psinę ? co do ludzi jest bardzo przyjazna , uwielbia dzieci

ja swojego pupila kąpie w umywalce bo jest małych rozmiarów ;) natomiast wcześniejszego psa (sznaucer) kąpałam we wannie, a w lecie robiłam mu prysznic w ogrodzie :P

Gość do SS
to Ty jesteś na tych filmikach?