Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Po_Prostu_Adrian

Witam drogie panie.

Polecane posty

Nie znam Jenifer, ale moja była nie ma w nicku nic z takim imieniem :) Mozecie strzelać, moze traficie :) Z resztą nie o tym był temat, ok ze zdjęciem wtopa. Ale nick i temat założony tylko w celu przywitania się no i zamierzam trochę tu posiedzieć w celu, o którym wcześńiej pisałem.

No, myślę że na 100 % się nie przyzna, że to ona :) Ale ciekaw jestem, czy się tutaj ogle wypowie :D Ona wie, że ja jej nie wydam, więc nie musi się obawiac.

Nie powiem, bo by mnie zabić mogła za zburzenie jej kafeteryjnego życia :D W każdym razie ma zdjęcie ładnej kobiety w stopce :D I zuuuuuupełnie innej niż ona, bo ja to przynajmniej szukałem kogoś podobnego :D

Gość życzopliouyta
pisałes o tych wafelkach kiedys?

Gość życzopliouyta
i poszedł :)

Gość mitoman tyś je uparty
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D:-D:-D:-D:-

TAK DOKŁADNIE TO ON TAK JAK I SACRYFIDAL FACET 28 FALCON i być może jeszcze pare innych nicków ,zobacz sobie o której tu skończył a której zaczął jako facet 28 ,tam wyczuł paszteta i teraz próbuje pod innymi nickami i tematami czarować ,możesz sobie to sprawdzić po jego wpisach gość ma napierdolone w bani jak chuj z majonezem :-D

dokładnie tak,nielicho jebnięty koleś

ale on nie wie, ze po takiej wiedzy jaka posiada jako "poczatkujacy" na kafe od razu mozna sie kapnąć ze to zaden nowy...

jak ktos go wyczuje i coś mu dopierdoli to odpisuje w pomarańczowych nickach coś co mu schlebia i potwierdza jego wiarygodność ,chory człowiek :p

"Witajcie,jestem nowy na kafe,chciałbym się tu rozglądnąć.Pozdrawiam" jak ja bylam tu nowa to nie wiedzialam ze kafe to skrót od kafeterii "Czy tutaj zawsze jest tyle jadu?" ja okreslenia jadu jako chamstwa nauczylam sie tu, jako nowa nie wiedzialam ze tak tu okreslaja "Rozumiem ze w ten sposób,niektórzy tutaj czuja się lepsi,i tak lecza swoje kompleksy?" to tez mówi samo za siebie, hipokryta sam swoje kompleksy leczy wstawiajac zdjecia modeli w stopke a jak weszlam tu 1 raz to nie wiedzialam o co chodzi z tymi podszywami :D a on wszystko wie

dziwie sie tylko ,że jako klasyczny bajkopisarz i gawędziarz nie siedzi na sympati czy tez podobnym portalu, tam można bajerowac konkretne laski ,które po to tam pisza,mozna się umówić itp a tu tylko wciska kit , głupoty i nic z tego nie ma ,chyba że to mu wystarcza ,dziwny jakiś ten koleś ,może inwalida albo jaki chuj :-)

mówiłem :-D , wiesz co jeżeli to jest normalny zdrowy fizycznie facet to nie jest to normalne, a jezeli człowiek jest chory i net to jego jedyna rozrywka jestem gotów przeprosić

hehehe dokladnie ja myslalam ze Ty jestes kobieta, ciekawe jaki masz prawdziwy nick, jestes bystry :)

i to o wiele bardziej niż ci sie wydaje,nicka stałego nie mam bo lubię sie posmiać { z ciebie z resztą też:-} ale obserwuj dokładnie może którys wpis odgadniesz , wiele czasu już mi nie zostało ale może cisię uda :-)

tak jest też o tym myslałem ale raczej nie

O ze mnie tez, a to mnie zaskoczyles. czyzby IMO? ale ten co lata i mówi jaka jestem dwulicowa albo ten od solary tapety i tanich kosmetyków

revlon a ja myslałem ze jestes bystrzejsza :-D SAME PUDEŁKA SKARBIE :-D