Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Po_Prostu_Adrian

Witam drogie panie.

Polecane posty

Cześć. Pewnie faceci, którzy piszą na tym oto zacnym kobiecym forum, uznawani są canajmniej za dziwaków :D No, coś w tym pewnie jest ;D Po ostatnim moim nie udanym zwiazku wpadłem na ten o to pomysł, by po prostu popisać na kobiecym forum....tak o, żeby Was panie lepiej poznać. No cóż, może zastanę na dłużej, a może mnie szybko przegonicie :) W każdym razie chciałem sie przywitać, bo tak raczej wypada :)

A czego konkretnego chciałbyś się o kobietach dowiedzieć? :) :classic_cool: pamiętaj, że każda z nas jest inna

Gość sdsdsd
na oko widac ze nie twoje foto tylko z netu :O SPIER DALAJ W PODSKOKACH

Nie wiem konkretnie czego. Może toku myślenia ? Może sposobu zachowania się właśnie wśród ludzi, chociażby na takim forum ? Może po prostu chciałbym poczytać o czym to się tutaj tak dyskutuje :) Przyznam się szczerze, że trafiłem na to forum, gdyż pisała na nim moja ostatnia partnerka. Ma tutaj swojego stałego nicka. Pewnie kiedyś tu na mnie trafi, trudno. Nie mam nic do ukrycia, wiec sie nie obawiam i nie zamierzam ujawniać jej nicku :) Ale znam to forum właśnie od niej, gdyż czasem było ono dla niej ważniejsze niż ja :) No to może sie dowiem co jest tutaj takiego, co aż tak wciąga :)

Revlon(ek) - zgadzam się :D Obrazek niczym z katalogu Neckermann'a :)

Jeśli razi Was to foto, nie ma sprawy. Mogę usunąć i pogadać i bez fotki w stopce :D Jednak uważam, że nikomu przeszkadzać ona nie powinna. A zdjęcie było roione przez moją siostrę fotografa :)

Gość sdsdsd
Nie dokladaj sobie :O Moze twoim marzeniem jest tak wygladac ,ale na 100% widzialam juz tego kolesia

takich to ja nawet na ulicy nie widze a juz na pewno takich nie ma na forum. tez moge wkleic w stopke czyjes zdjecie i bede udawac ze to ja. a faceci beda szczac w gacie za przeproszeniem ; ] zalozony topik wraz ze stopka - aby przykuć uwage i poudawac kogos kim sie nie jest. ciekawe jaki jest Twój prawdziwy nick na tym fotum, ale tego sie nie dowiemy ; ]

Gość hhhhaaaaa
ja nie wiem jak jesteś nie za przystojny to wogóle zdiecia nie wstawiaj po co kłamac?

jak 1 raz tu weszlam, nie wiedzialam nawet co to STOPKA, voila itp wiec dziwne sprawy sie dzieja, wchodza nowi i od razu znaja wszystko.. widzisz Adrian w koncu sie przyznales

No, zrobiłem tak jak zrobiła moja była :) Z tym, ze jak widać ona jest inteligentniejsza, bo pisze już od dwóch lat z nie swoim zdjęciem w stopce i cieszy się jak ją wszyscy podziwiaja .....

Gość sdsdsd
widocznie ona ma bardziej realne :O mogles wklepac sobie zdjecie supermena :O

Eeeee, taką świnią to nie jestem :) Owszem, mam do niej wieeeeele żalu, ale niech sobie nadal żyje tym kafeteryjnym życiem z nie swoim zdjęciem, bo niestety nic innego jej nie pozostało po tym co zrobiła... A tutaj jest znana i uchodzi za fajną babkę - wiadomo nie zawsze, ale przeważnie.

Gość kiciakiciaaaaaaaaaaaq
dobra nie wyszlo ci , jakas kafe pasztetowa chciala zrobic prowo ale nie wypalilo -100000/10