Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izlajime

CO ROBIC W TEJ SYTUACJI ????help

Polecane posty

Gość izlajime
Czy nie pomyśli o mnie źle, gdy będę z nim szczera i napiszę w wiadomości, że interesuję się archeologią, tańcem towarzyskim i samookaleczaniem. Lubię rysować sobie cyrklem kreskę na brzuchu i wyobrażać sobie że to Wielki Mur Chiński.

Gość izlajime
Hoduję 9 kotek, dzięki temu mam bardzo dużo małych kociąt którymi mogę rzucać w przechodzące pod oknem kobiety. Nie lubię kobiet. Kobiety zabierają dobrych mężczyzn.

Gość izlajime
marta_woj_woj a nie myślisz ze to zabrzmi troche desperacko, facet mnie podejrzał a ja od razu podobasz mi sie? chociaz w sumie, raz sie zyje!zapomnialam jeszcze dodac dziewczyny ze na Face widzialam ze mamy 2 wspolnych znajomych -to tacy moi koledzy z ktorymi jestem na czesc , wiec dlatego tez obawiam sie jakiejs lipy ze poinformuje ich ;-) alles klar masz racje z krwia bylo lepsze;p I ZNOWU 2 PODSZYWY PRZEDE MNA JAK MILO ZE MOJ TEMAT TAK ZAINTRYGOWAL INNYCH ;-)

Gość marta_woj_woj
Myślę, że pomyśli że jesteś pewną siebie dziewczyną, do tego taką zadziorą, a nie jakąś mimozą która przeprasza za to że żyje. Założę się, że faceci bardzo rzadko dostają wiadomości od kobiet "podobasz mi się", za to pewnie dość często "Przemierzając otchłanie n-k znalazłam twój profil i uważam że jesteś bardzo inteligentny : * Nigdy nie pisałam do obcego mężczyzny, bo jestem wstydliwa, przepraszam że piszę, wybacz, ale jeśli chciałbyś nawiązać znajomość to odpisz. : ) Przepraszam że napisałam, jeśli nie jesteś zainteresowany to życzę powodzonka ; ) Przepraszam"

hmm mi się wydaje, że lepiej nie odkrywać przed facetem wszystkich kart pisząć "podobasz mi się". Lepiej coś bardziej neutralnego :P

Gość marta_woj_woj
a co, lepsze jałowe i banalne "chciałbyś poklikać?" ? :O

Ja bym ci poradziła żebyś mu napisała, że chcesz go poznac bo cie zaintrygował i tyle. Nie ma w tym nic desperackiego.

marta_woj_woj nieee, ale tekst typu "bardzo fajne zdjęcia :) wydajesz się być sympatyczną osobą. Miłego dnia zyczę :) " nie jest chyba banalny..

Gość izlajime
z jednej strony marta masz racje, mzoe nawet nie zwrocic uwagi na wiadomosc w stylu ;trafilam na twoj profil przez przypadek' tak to pewnie kazda pisze..wiecie co szczerze mowiac nawet teraz moglabym napisac do niego ale jeszcze obawiam sie troche ze trzyma z tymi kolesiami co mam na face w znajomych a ich srednio lubie i jestem ciekawa jakby ten fakt komentowali;|

Gość piszcie
dalej , bo normalnie poplakalam sie ze smiechu

A płacz che che jak tylko masz ohotę. Po co się wypowiadasz jak cię to tak smieszy, nie rozumiem...

Gość izlajime
a co w tym takiego smiesznego , wyjasnisz droga kolezanko/kolego? :)

Gość marta_woj_woj
To najpierw odwiedź jego profil raz czy dwa.. poczekaj parę dni, może sam napisze? A jak nie, to napisz pierwsza.

a no kolejny człowieczek który ma potrzebe wypisywania pseudo-dogryźliwych zakompleksionych postów na kafe i nic więcej

Gość piszcie
smieje sie z tych podszywow

Gość izlajime
i tak tez chyba marta zrobie;)juz go raz podejrzalam wczoraj z godzine po tym jak mnie podejrzal i moze jutro....;)zobaczymy , jak nie bedzie odzewu to sama chyba napisze;]

Gość piszcie
ale wy tez nie lepsze, zeby do faceta odrazu wypisywac o podobaniu itp, ja bym sie ze wstydu spalila gdybym do faceta ktory tylko zerknol na moja fotke odrazu pisala jakies bzdety

Gość marta_woj_woj
Powiem wam, że kiedyś byłam parę miesięcy na sympatii i gdy dostawałam wiadomości w stylu "Fajne fotki, wyglądasz na miłą osobę", "cześć co słychać?", "znalazłem twój profil przypadkiem" to nawet nie odpisywałam. Odpisywałam tylko tym, którzy jakoś się wybili ponad tłum, napisali coś innego, niebanalnego. Sympatia sympatią - tam dostawało się nawet kilkadziesiąt listów dziennie, a jak jest na n-k to nie wiem, tym bardziej w przypadku faceta. Tak na serio powiem Ci, że i tak decydujący będzie Twój wygląd. Na pewno wejdzie, sprawdzi zdjęcia i jeśli uzna że jesteś ładna to odpisze, a jeśli uzna że jesteś brzydka to nie odpisze.

Gość izlajime
do piszcie no wiesz zacznijmy od tego ze gdybym sie nie wstydzila to nie zakladalabym tego wątku tylko od razu cos mu napisala albo zadzwobila gdyby tel mial podany;)) chcialam sie poradzic, i chyba sama widzisz ze wiekszosc osob uwaza ze to nic zlego jak dziewczyna zagada pierwsza? o ludu przeciez nie chce brac z nim slubu tylko zagadac a potem moze pojsc na piwko czy cos;) marta tez tak mysle ze jak sie spodobam to bedzie ok a jak nie to fail;p

Wrzuć jakieś fajne foty :) To fakt, że najpierw patrzą na wygląd, skąd ma wiedziec jaka jesteś

Gość izlajime
ok, napisałam do niego, uchhh, ale jestem podekscytowana! serce mi wali dosłownie jak ojciec matkę czasami! :) no, kochane, nacisnęłam "Wyślij" i poszło. Dołączyłam 4 zdjęcia moje mieszkania. Podałam też numer konta, gdyby chciał wpłacić jakieś pieniądze.

Gość izlajime
brawo brawo coraz ciekawsze podszywy;d

Gość piszcie
podszywy sa bardziej ciekawsze niz wy jedna z druga hehe

Gość izlajime
Przed domem wybudowałam kurnik, ponieważ życie nauczyło mnie, że kury są najlepszym przyjacielem człowieka. Tuż przed zmierzchem idę do kurnika, kładę się pod grzędą, mówię swoim kurom "Dobranoc" i zasypiam. Dla mnie przysłowie "zasypia razem z kurami" nabrało nowego wymiaru. Oczywiście nie ukrywam, że czasami potrzebuję mocniejszych emocji, dlatego od czasu do czasu przebieram się w strój lisa kupiony w Biedronce w dziale "Promocje" za 23,99 zł i zakradam się do kurnika, krzycząc "hadża!" i złośliwie chichocząc

Gość izlajime
no pewnie ze sa ciekawsze, nie kazdy umie pierdolic takie głupoty i wymyslac takie bajki ;]

Gość piszcie
podszywie, normalnie masz mistrza hhe

Gość izlajime
Kolejnym problemem dotyczącym tego facet z n-k jest jego wiek. Ma ukrytą informacją ile ma lat, ale na oko ok. 65, ma cudowną siwą szczecinę na twarzy, zapadnięte policzki i wyblakłe tęskne oczy... Nie jest trendy bo na zdjęciach miał jakieś stare dresy, na to kufajkę, na głowie stary słomkowy kapelusz, a na nogach plastikowe męskie sandały. Tak marzę by mnie pieścił, dotykał swoimi dłońmi upstrzonymi plamami wątrobowymi. By ten drżący język bawił się w chowanego z moimi sutkami. By te prawie bezzębne usta ssały mój spragniony pocałunków język. By te wytrzeszczone wyblakłe gałki oczne wlepione były we mnie. Postanowiłam że wyślę mu informację "jutro o 19.00 pod pomnikiem Chopina", będę czekać ukryta w krzakach, a gdy go zobaczę, podbiegnę do niego, uniosę wysoko spódnicę by zademonstrować mu swoje wdzięki, obleję się rumieńcem, bo zapewne mężczyźni jego daty lubią wstydliwe i kraśne panny, wcisnę w jego kościstą dłoń swój numer telefonu i ucieknę, gubiąc po drodze buta.

Gość izlajime
o takkk dokładnie tak zrobie podszywie thx za rady ;d;d :*