Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izlajime

CO ROBIC W TEJ SYTUACJI ????help

Polecane posty

Gość izlajime

WITAM, mAM 21 lat , nie mam chłopaka, i mozna powiedziec ze nie szukam na sile- wychdoze z zalozenia ze jak sie trafi jakis fajny, to sie trafi. Niedawno na NK podgladal mnie fajny chlopak -2 lata starszy, spodobal mi sie z wygladu. Znalazlam rowniez jego profil na Facebooku ma tam wiecej zdjec obejrzalam je i utwierdzilam sie w przekonaniu ze mi sie podoba- mowie nie tlyko o wygladzie ale i w pewnym sensie o charakterze- widzialam jego komentarze itd widac ze ma poczucie humoru. I teraz pytanie do was: Czy powinnam go pierwsza zaczepic , napisac na Fejsie wiadomosc? Mam ochote spotkac sie z nim, pogadac, na Facebooku nie ma informacji czy jest w zwiazku tylko ze interesuja go Kobiety. Nie chce zeby pomyslal ze jestem desperatka ktora pisze do kazdego ktory ja podgladal, wrecz przeciwnie jeszcze nigdy tak nie zrobilam

Gość Opierdziane Gacie Oryginal
Jestes dziewica? :classic_cool:

Gość zlosssssssnica
ojezu, może przez przypadek mu się może kliknęło a ta już se niewiadomoco myśli :D odpuść se.

Gość izlajime
ZLOSSSSSNICA wlasnie o to mi chodzi jestem pewna ze przez przypadek mnie znalazl ale mi sie podoba! i nie wiem czy nietaktem bedzie go zaczepic na nk lub fejsie! Gracee co bys napisala na moim miejscu?

Gość zlosssssssnica
to w sumie napisz co ci szkodzi. mnie raz zaczepił taki jeden na fejsie,mam go nawet w znajomych choć go nie znam, ale z tego nic nie wyszło. stąd moja troska o Cb żebyś się nie rozczarowała :)

izlajime ja bym na twoim miejscu wysłała mu po prostu zaczepkę na fejsie albo napisałabym, że ma fajne zdjęcia i wydaje się być sympatyczną osobą :) a na koniec życzyłabym mu miłego dnia. Może jestem inna ale uważam, że dzieczyna może sobie czasem na takie coś pozwolić.

Gość izlajime
zlosssssssnica dzieki za troske:) nie chce sie rozczarowac i dlatego pytam o wasza opinie :)Zastanawiam sie tylko, jesli zdecyduje sie napisac to co, zeby jakos tak w maiare normalnie ta wiadomosc zabrzmiała:)

Gość zlosssssssnica
tak jak gracee napisała, napisz i ty do niego (jesli się juz zdecydowałaś) bardzo grzecznie, nie narzucająco się i profesjonalnie :)

hehe aż sama zaraz takiego jednego zaczepię bo do jakiegoś czasu mam chęć

Gość izlajime
Bardzo was proszę o opinie korzystne dla mnie. Zrozumcie że mojego profilu prawie nikt nie odwiedza, a w ciągu 3 lat zebrałam tylko 11 znajomych. Odwiedziny kogoś nowego to promyk nadziei w moim szarym świecie, niczym latarnia morska dla strudzonych rozbitków lub kilka kropel wody dla spragnionego pustynnego wędrowca.

Gość zlosssssssnica
:OOOOOOO no to może przeznaczenie,że wpadł na Cb :O czemu tylko jedenastu masz? :O

Gość bdfer34
"bardzo grzecznie, nie narzucająco się i profesjonalnie" Coś na zasadzie: Szanowny Panie Macieju D.! Z uprzejmą prośbą zwracam się do Pana : proszę mi odpisać, proszę się ze mną spotkać, proszę mnie kochać, jestem taka samotna, a chciałabym już wyjść za mąż. Z wyrazami najwyższego szacunku Izabela K.

Gość izlajime
Co mam zrobić? :( Może potnę sobie rękę, sfotografuję krew i wyślę mu zdjęcia? Będzie wiedział że jestem uczuciowa.

Gość izlajime
2 poprzednie to podszywy, mam 400 znajomych na NK spadaj podszywie dziewczyny dzieki za rady zaraz zaczne wymyslac wiadomosc

Gość gg4434444
Proponuję: "Bardzo chcę mieć chłopaka, ponieważ babcia pyta kiedy wyjdę za mąż. W załączniku zdjęcia mojego sromu. Pozdrawiam."

Gość izlajime
dzieki, ale nie skorzystam z twojej rady ;]

Gość izlajime
"mam 400 znajomych na NK" Pomyliłam się, chciałam napisać że 400 zł dostaję renty, natomiast znajomych mam 11 ... no tak jakoś wyszło :( Nie wychodzę nigdy z domu, zakupy robi mi moja siostra. Ona czasami wychodzi z domu, jest bardziej towarzyska no i dostaje 560 zł zasiłku.

Gość zlosssssssnica
ale tu galimatias !!! a chrzań to, raz się zyje ! pisz do niego ! a ja zagadam do gostka z siłowni :D ok ? :D

Gość izlajime
Alles Klar, tez to zauwazylam, zwłaszcza ta niedowartościowana gnida która napisał/a powyżej o zasiłku;)

Gość marta_woj_woj
słuchaj, poważnie radze Ci wysłać mu taką wiadomość: "Podobasz mi się." i to wszystko, serio! Faceta to na bank zaintryguje... a rozwlekłe wiadomości o tym, że nie masz w zwyczaju pisać do obcych mężczyzn i będzie ci miło jak odpisze, są tak banalne że rzygać się chce.... ja na zwykły tekst "podobasz mi się" zagadałam i poznałam mojego narzeczonego (tylko ja to napisalam na sympatii)

Gość izlajime
chyba mnie przekonalyscie ale planuje zrobic tak jak wczesniej ktoras z was napisala- podejrzec go z 2 razy na nk zeby widzial ze sie nim zainteresowalam lub wyslac zaczepke na fejsie;) a pozniej jakas mila wiadomosc;)