Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość py ta ją ca...

Faceci przeszadzalo by Wam gdyby Wasza dziewczyna...

Polecane posty

Gość py ta ją ca...
hehe ale Ty rzucasz miesem :P wiesz ja dzisiaj to robilam i chwycilam delikatnie i wycignelam nie bolalo :) sporbuj :)

oj, tam. Kiedyś był tu temat i mnóstwo kobiet o tym pisało, właśnie o pęsetach itp. Jak mam potrzebę to też usuwam Jak Ci ulży to powiem, też w sekrecie, że rozjaśniam włosy na rękach:D bo mnie wkurwiają, a nie będ golic tak jak co poniektóre:P

Gość py ta ją ca...
heheh oj dziewczyny ulzylo dzieki wielkie powaznie :) a ja Wam powiem ze mam taka znajoma ktora ma wlosy w nosie i wasy ale nic z tym nie robi yyy jak dla mnie masakra

Ta cos mnie ponosi dzis, sory jak w oczy razi. ja na rękach tez mam takie wiecie, ale to akurat nie jest dla mnie jakoś specjalnie istotnie. Ty pytająca pewnie młodziutka jestes, ze się tak czaisz, co? O i post bez wulgaryzmow. Dobra jestem

Gość py ta ją ca...
heheh juz nie taka mloda, 22 roki :P ale takie kompleksy to idzie oszalec tu cycki male tam wlosy w nosie :D ja to jestem szajbnieta niezle :P

O to masz tyle co ja. Haha cycki to ja tez mam małe, ale no co, nie dokleję sobie. Wazne, aby miec dystans do siebie, bo mało która dziewczyna wyglada jak z okładki magazynu. zawsze mogłoby byc gorzej :D

E tam każdy ma chyba coś takiego, na punkcie czego jest przewrażliwony:) Ale właśnie głowa do góry i do przodu A niektórzy mają bardzo dziurki odsłonięte to dopiero muszą się martwić;)

Gość py ta ją ca...
hehe dzieki za pocieszenie a na dodatek okres dostalam dzisiaj :D wiec od rana jestem w melancholicznym nastroju i sie uzalam nad soboa, to wlasnie ja mam taki perkaty kinol jak stane profilem widac dziurki :P wiec je usuwam z zewnatrz i tak troche w wewnatrz :P szkoda ze tu kazdy anonimowy fajnie by sie bylo poznac :P

Gość py ta ją ca...
hmm :P z podkarpackiego :P a Wy> a tak w gole to ja dziekuje bardzo za odpowiedzi od razu czlowiekowi lepiej jak wie ze nie ma ze ktos tez ma :P

Gość py ta ją ca...
heheh ale napisalam maslo maslane :P lepiej na duchu jak ktos tez ma ten problem co i ja :P

Gość py ta ją ca...
a Ty wolna,zajeta?

Nataliana, należy Ci sie kopniak w dupe. Mam faceta, ale jakby go nie było, ciągle na statku. Hahaha trzeba być odważnym aby spotkać sie z kimś z kafe, ja nie wiem czy każdy jest tu tak normalny jak ja. Np. :D

Gość py ta ją ca...
jezu ale nudaa :P a Wy jakies plany na wieczor, albo na jutrzejszy dzien?

Gość py ta ją ca...
a ja nie pracuje szukam ale Tutaj na tym zadupiu to ciezko, jutro pewnie znowu komp, i kafe... moze wyjde na dwor sie dotlenic

A ja się spotkałam z kimś z kafe;) Teraz rozkoszuję się nudą:) maturzystką jestem. Przydałoby się w końcu coś tknąć ale zbyt leniwa jestem Jutro rano wyścig oglądam a potem nudze się chyba. Ale wolę nudę niż pracę:D

Gość py ta ją ca...
ale Wam fajnie, mi to brak motywacji do czegokolowiek

Gość py ta ją ca...
powodzenia na maturze, za wczasu ale kopniak na szczescie ;)

Haha, dla mnie jedyną motywacją jest kasa, kasa, kasa... Chce iść na studia ale nie wystarczy mi... Więc musze coś zrobić, siedzenie na dupie niczego dobrego nie przyniesie, jedynie cellulit i depreche

Gość py ta ją ca...
oj dokladnie, tez bede musiala sie zabrac za siebie, ja to jedynie umiem sie uzalac nad swoimi kompleksami :P mama juz ze mna nie moze hehe :P

Gość py ta ją ca...
dobra masz motywacje :D ale trzeba robic by zarobic :) maturzystko kiedy szkole konczycie?

W dniu ślubu księcia Williama:) btw wolę Harrego:D 29.04 A dziękować:) że dobrze pójdzie to nie wierzę (zero przygotowania, trochę problemów) ale jakoś będzie:) Bo też mi najlepiej wychodziło użalanie się, ale teraz lepiej na szczęście I nie wiem co potem, gdzie w ogóle