Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ina Anzu

Rozmowa o innej rzeczywistości

Polecane posty

Nie, nie jestem sektą. Nie, nie jestem reklamą nowego filmu o wampirach. Nie, nie potrzebuję Twoich pieniędzy, ani poddania. Jeśli kiedykolwiek: - starałeś się zweryfikować swoje odczuwanie z rzeczywistością - usiłowałeś dociec tego, co jest prawdą, a co legendą - doświadczyłeś czegoś wykraczającego poza znaną Ci sferę fizyczną - stworzyłeś nowy świat, by uciec przed starym - zgubiłeś ścieżkę pozamaterialną, którą chciałeś iść, lecz nie wiesz jak - czułeś potrzebę odrzucenia ziemskich parametrów na rzecz uniwersalnego poznania - uznałeś, że żyjesz w równoległych wieloświatach, acz nie potrafisz tego pojąć - zapragnąłeś odejść od powszechnych wyborów i odnaleźć nowy trop - dostrzegłeś, że rzeczywistość, jaką znasz przechodzi etap nieznanych Ci zmian - poczułeś, że zwyczajnie nie pasujesz do tego świata, bądź po prostu z niego nie pochodzisz... ...aczkolwiek nie dążyłeś do rozmowy z bliskimi w obawie przed wyśmianiem/zlekceważeniem Twoich słów - napisz do mnie, o ile wciąż zależy Ci na zrozumieniu swoich odczuć, czy doświadczeń. Nie ubieraj tego w logikę, gdyż nie istnieje dla mnie pojęcie absurdu. Nie pisz niczego na tym forum, gdyż chcę podjąć indywidualny dialog z dala od oczu ciekawskich. Nie zamierzam Cię oceniać, ani wpajać własnych idei, jeśli Twoje pojmowanie odbiega schematem od mojego. Schemat to schemat prowadzący do jednego celu i wynikający z jednego bodźca, a jedynie różny w odbiorze. Tak długo, jak komunikujemy się ciągiem wirtualnych znaków - jestem dla Ciebie jednostką obcą, toteż bądź szczery. W końcu nie wymagam od Ciebie żadnych danych osobowych. Prześmiewcy proszeni są o umilknięcie, gdyż i tak nie zamierzam odpowiadać. Zmarnujecie swój czas i tylko swój, poświęcając go na plucie jadem, który nie obejdzie mnie ani trochę, a Wam wystawi świadectwo. Pozdrawiam

Gość A . SIUSIACZEK W PUPCI BYŁ ??
:-D

Gość Doris1983
niestety takich prymitywów możesz sie tu spodziewać... al e są też wartościowi ludzie

Gość Close the World open Next
Napiszę jeśli będzie to jeszcze aktualne w nowym tygodniu. Mam nadzieję, że to poważna propozycja, a nie jakiś wygłup. Jeśli mam się otwierać to nie po to żeby później ktoś mnie wykorzystał, ale zaryzykuję. A ty chłopie od siusiaka weź sie palnij w łeb. Siusiakiem najlepiej :D

Gość ale pierdoły
:-O

Gość OJ TRZA KAKAUKO WYPEŁNIĆ
siusiakiem :-D

Gość lara29
Nie boisz się,że w przypadku , kiedy będzie to męzczyzna , może któreś z was się zakochać ?

Gość trocheciekawa
podobno chodzi tylko o rozmowe to cieżko sie zakochac :D ale to troche intymne tematy szczególnie jak ktos wywlecze na forum :P

Gość PięknyUmysł
A może właśnie takiej odskoczni od materialistów i blachar nam potrzeba? Dlaczego od razu że pierdoły? Mnie to przekonało.