Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrenamalpa26

pranie na balkonach

Polecane posty

Gość wrenamalpa26

otwieram sezon na rozwieszanie wszystkiego począwszy od stringów, nie uważacie że jest to ohydne? mi nie odpowiada oglądanie bielizny sąsiadów a wam?

Gość wrenamalpa26
Tak naprawde to im zazdroszcze tych małych majteczek... bo niestety jak sąsiad z góry chciał sie zabić moje mokasyny przyczepiły się do niego i posłużyły jako spadochron... oczywiście sąsiad wyszedł bez szwanku, a ja najadłam sie wstydu

pff to się nie gap na nie swój balkon. Ja też wywieszam na balkonie bo niby gdzie mam to robić?? Suszarni nie mamy ale nawet jak by była to chodzą po klatkach menele i ćpuny i tam by uderzyli bo najcieplej a w domu to skiśnie :P AAAAAA gacie staram sie wieszać na niskich sznurkach których nie widać bo mamy zakryty na dole balkon no i wysokie pietro :D

Gość wrenamalpa26
ale mi nie chodzi o całe pranie, chodzi mi jedynie o bieliznę sama wieszam spodnie czy bluzki na linkach balkonu, ale nigdy nie przyszło mi do głowy rozwieszenie swoich stringów czy np bokserek męża

ja wieszam na niskich sznurkach których nie widać. Zresztą naprawdę gapisz sie co ludzie mają po balkonach powywieszane?? Bo dla mnie to średnia przyjemność i malo mnie to intersuje ;) Ich balkony nie moje

Gość wrenamalpa26
kto zrobi mi minetke? :(

Gość wrenamalpa26
raz wywiesiłam obsrane gacie to całe osiedle sie ze mnie smiało :-O

Gość wrenamalpa26
może i się nie gapie;) ale nie raz sąsiadka pukała po swoje majtki ja bym spaliła się ze wstydu na jej miejscu

ja tam przypinam klamerkami i nie fruwają, przynajmniej gacie bo kurtkę i sweter mi zwiało nie raz, ale na wysokich piętrach to wieeelkie wiatry są ;)

Gość Jennifer Bonnell
A ja wieszam całe pranie - nie będę kombinować z rozkładaną suszarką, bo jakaś sąsiadka kontroluje, co mam na balkonie rozwieszone.