Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transport-serduszko

ZMIANA RYSÓW TWARZY- MOŻLIWA? DLACZEGO?

Polecane posty

Gość transport-serduszko

czesc,dziewczyny;) mam 22 lata, byłam wczoraj na spotkaniu klasowym z liceum, z niektorymi osbami nie widzialam sie od 3 lat:) wiele osob mowilo mi, ze sie zmienilam, a jedna kolezanka zapytala czy robilam usta... dzis obejrzalam zdjecia z okresu liceu (czyli nie tak dawno)... i bardzo sie zmienilam, na lepsze... mam bardziej wystajace kosci policzkowe, duzo pelniejsze usta... jak to mozliwe?nie ingerowalam w nature... czy twarz sie zmienia? jak to mozliwe, ze usta staly sie wieksze,pelniejsze?

Gość transport-serduszko
myślicie że to od obciągania pałek?

Gość pandora12345
ale pojebane pytania zadajesz, zmienila ci sie morda,ale nie to nie możliwe , czyli to pewnie nie Ty jesteś w lusterku albo co gorsza masz nie swoje zdjęcia ;o

Gość aaaparatkaaa
A nie nosiłaś przypadkiem aparatu ortodontycznego? U mnie właśnie taka zmiana ma nastąpić po leczeniu - ortodonta powiedział, że zmieni mi się profil, będę mieć pełniejsze usta i wyraźniej zarysowane kości policzkowe (te ostatnie to właściwie już mam po pół roku leczenia - ale to dlatego że sporo schudłam przez ten czas i policzki mi się "zapadły" :P)

Gość mam złe sny
z zapadniętymi policzkami jest masakra. kiedyś miałam bardziej pucołowate i lepiej wyglądałam, ale raz jak schudłam, to mi się strasznie zapadły. i teraz nawet jak ostatnio bardzo dużo przytyłam, to te poliki dalej są zapadnięte :O