Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja tja tja

ślubne dylematy

Polecane posty

Gość tja tja tja

w sierpniu biorę ślub, zaczeliśmy z narzeczonym juz robic liste gosci no i sie zaczelo. chodzi o mojego chrzestnego a wlasciwie o jego syna czyli mojego kuzyna. chrzestnego dobrze nie znam widzialam go kilka moze kilkanascie razy w zyciu ale wiadomo chrzestny to chrzestny i wypada go zaprosic na slub ale czy przy tym musze zapraszac jego syna? nie trawie tego typa, zwykly zadufany w sobie karierowicz, pustak i cham. no ale jesli zaprosze jego ojca to co z kuzynam musze czy nie musze?

Gość tja tja tja
tez mi sie tak wydaje tym bardziej ze on tez ostatnio bral slub i nie zaprosil nawet do kosciola, na jego slubie byli tylko rodzice, jego rodzenstwo i znajomi ze z koneksjami i grubymi portfelami. Ale rodzice troche mi trują :/

i to jest minus jak rodzice wykładają kasę na taką imprezę ( dobrze domniemam?) Ja za swój płaciłam z małżonkiem i nikt nam w paradę nie wchodził. Był mały bo taki chcieliśmy ,rodziny nie było wcale( oprócz rodziców ofkors) i był gites majones :classic_cool:

Gość tja tja tja
wesele robimy za swoja nasi rodzice dokladaja sie do ubran czyli suknia i stroj pana mlodego i alkoholu, w sumie najbardziej nalega moj ojciec bo to jego rodzina tzn moj chrzestny to jego cioteczny brat, ale w koncu to moje wesele a nie mojego ojca, tak? nie chce widziec tam tego belzebuba i juz:(