Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyczna dziewica

jestem 22letnia dziewicą, czuje sie jak antyk...

Polecane posty

Gość antyczna dziewica

moje kolezanki w wieku 16-18 lat potraciły cnotę, a ja co? miałam jeden związek w wieku nastu lat, ale to było takie raczej trzymanie się za rączkę niż coś więcej. jestem dinozaurem :(

Gość antyczna dziewica
ale oralny już uprawiałam :classic_cool:

Gość antyczna dziewica
daruj sobie podszywie, nie uprawiałam zadnego rodzaju seksu, ani nawet pettingu..

U kobiet to nie jest takie krępujące jak u prawiczków- oni sobie brak cnoty stawiaja czasem wręcz za punkt honoru, a u kobiety mozna to uznac za zaletę. Wielu facetów woli dziewice za żony.

zahaslowalam nick, bo jakis zboczeniec czerpie dużo radości z chamskich wpisów. nie wiem, czy ktos woli dziewice, dzisiaj faceci wolą raczej doświadczone kobiety...

Gość sdfgtyu
o ja pierdole :o skoro tak ci zalezy zeby cie ktos rozkalibrowal to umow sie z 3 na raz i nie czekaj do 3 randki :o boze co za problem

Gość Nie masz czego żałować
Takie dziewczyny w wieku 16 -18 lat nie mają się czym chwalić. Życie dorosłe zaczyna się po 20 stce. Takie siuśki gimnazjalistki i licealistki mają się uczyć ,a nie uprawiać seks. Jesteś rozsądna i to nie jest żaden powód do zmartwienia. Powinnaś być z tego dumna i chłopak z którym będziesz na pewno to uszanuje.

Gość sdfgtyu
chłopak z ktorym bedziesz bedzie mial w dupie czys dziewica czy nie, on i tak bedzie myslal tylko o tym zeby spuscic sobie z krzyza :o

Gość lassaaaaa
już widzę jak te twoje koleżanki są rozdziewiczone, mówią tak bo mysląże beda lepsze a tak naprawdę jeszcze nie straciły cnoty, jestem pewna na stówę;)

Gość Stare dziady
takie koło 50 lub po 50 tce szukają doświadczonych a Ty jesteś młoda więc poszukaj rówieśnika lub ciut starszego .

Gość lassaaaaa
po co ci taki z przypadku żeby tylko mieć to za sobą, jeszcze zaciążysz i co, bedziesz szcześliwsza?:O

Gość sdfgtyu
ten brak doswiadczenia mnie hamuje w kontaktach z facetami jak sie nie bedziesz zadawac z facetami to gdzie to doswiadczenie zdobeciesz? nie mam doswiadczenia to nie zadaje sie z facetami nie zadaje sie z facetami bo nie mam doswiadczenia błedne koło:o

Gość Może normalny niech napisze
Trzeba poczekać aż napisze jakiś normalny chłopak,bo jak do tej pory to wypowiedział się oferma nieudacznik.

Gość Prawiczek_20_letni
Phi... Ty masz problem? Ja jestem 20 letnim prawiczkiem! I jak ktoś wcześniej powiedział: to coś jakby sprawa honoru... a dla mnie i ciekawości: jak to jest?

Gość Prawiczek_20_letni
A co do Ciebie: to uważam, że to ewenement, miłe zjawisko, gdy dziewczyna utrzymuje dziewictwo: szczerze chciałbym taką poznać :/ bo mam wrażenie, że jestem jedyny

zawsze mi się wydawało że dla faceta to będzie problem, jakaś odmienność i dziwactwo. może ja się w jakimś dziwnym środowisku obraca? :) na studiach wszyscy wokół gadają o seksie, a ja jestem zielona pod tym względem.

kurde tu nie chodzi o puszczenie się z byle kim. problemem jest dla mnie bardziej ta blokada poznawania kogoś z braku doświadczenia, niż samo dziewictwo..

Gość Prawiczek_20_letni
Jakiegokolwiek faceta byś nie poznała będzie zachwycony: wszyscy moi koledzy, jeżeli sprawa zachodzi na sex to: pierw się chwalą, potem polewają ze mnie, że nie mam dziewczyny, a potem każdy mówi, że marzy o dziewicy :/

Gość taki jeden123
Nie masz się czym przejmować kochana. W sytuacjach intymnych głownie musisz być wyluzowana i cieszyć się chwilą ,a nie myśleć co teraz zrobić,a co zrobić ? Rób to na co przyjdzie cię ochota...Domyślam się że bardziej niż tego seksu brakuje Ci bliskości.

Gość taki jeden123
"Ja jestem 20 letnim prawiczkiem! I" Wyluzuj 20 letni prawiczek to jeszcze nic wielu moich kumpli potraciło w wieku 21-22. Więc jeżeli masz kumpli i jako takie powodzenie to to jest jedynie kwestia czasu i twoich chęci poznania bliżej dziewczyny.

Gość taki jeden123
"problemem jest dla mnie bardziej ta blokada poznawania kogoś z braku doświadczenia,"....no ,ale jakie doświadczenie potrzebujesz ? ...po prostu bądź sobą co najwyżej będziesz zachowywać się trochę "dziko" niczym nieokiełznana klacz ,ale uwierz mi że jak wpadniesz komuś w oko to twoje zachowanie nie będzie problemem ..ba moze mieć nawet swój urok

Tu nie chodzi o puszczenie się z byle kim. Tu chodzi o puszczenie się z pierwszym lepszym. No bo w końcu wstydzisz się, że ich już kilkunastu nie było, nieprawdaż? :o

nigdzie nie pisałam, że powinno być już kilkunastu. ale brak żadnego partnera chyba świadczy o tym, że coś ze mną jest nie tak, prawda? nie zamierzam sypiać z kimkolwiek. ale brak doświadczenia w związkach jest czasami żenujący.. :/

Gość Catch015
Nie czytałam tutaj wszystkich wypowiedzi także nie wiem czy taka odpowiedź się już nie pojawiła.Moim zdaniem utrata cnoty nie jest żadnym powodem do zachwytu.Uważam nawet,że gdy trochę później ją stracisz to lepiej świadczy o osobie, a nie zrobić to z pierwszym lepszym.. najlepiej zrobić to z miłości.Nie jakiejś przejściowej ale dla osoby dla ,której warto... a nie potem żałować tego co się stało.Z tym ,że mężczyźni wolą dziewice jest to prawda.Choćby dlatego,że teraz coraz więcej młodych osób to robi ... to jest pewien brak szacunku do siebie, ponieważ z tego co zauważam wiele dziewczyn , jak i już dojrzałych pań "chce zaliczać" w podobny sposób jak mężczyźni.A potem pojawiają się pytania dlaczego dlaczego facetów uważają za bohaterów a dziewczyny za dzi.wkę ? A odpowiedź jest następująca... ponieważ jeżeli facet ciągnie do łóżka i mu się uda to uważają to ,że "oo, ona Ci się nie mogła oprzeć " zaraz powstają różne opinie na ten temat.Jeżeli chodzi o kobiety.. które zaciągają mężczyzn do łóżek uważane są za puszczalskie.. tutaj wiele wypowiadać chyba się nie trzeba.Ich zdaniem .. żona powinna być grzeczna,niewinna, a nie taka co ją już połowa osiedla poznała jaka jest w łóżku.Tak czy inaczej.. nie martw się tym,że stale jesteś dziewicą.Lepiej zrobić to późno ale z odpowiednią osobą ;)

Gość taka ta czarna
Heh i ja byłam takim antykiem.Gdy tylko ktoś coś wspomniał na temat seksu,jakiś żarcik czy aluzja,paliłam raka i udawałam że wiem o co kaman.

Gość taka ta czarna
ah gdybym wtedy nie była taką głupią nieśmiałą dziewicą,gdybym miała dzisiejsze doświadczenie,mogłabym owijać sobie facetów wokół palca

Gość Prawiczek kafeteryjny
ja bym cie nie rozdziewiczył bo nie mam czym :(

Gość Catch015
Taka ta czarna- wydaje mi się,że lepiej o Tobie świadczy ta nieśmiałość.. "owijanie chłopaków wokół palca" zamierzasz każdego do łóżka ciągnąć i mieć opinię dz.iwki ? Nie sądzę,że to taki zaszczyt i powód do zachwytu.