Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyczna dziewica

jestem 22letnia dziewicą, czuje sie jak antyk...

Polecane posty

wydaje mi się, że źle mnie zrozumieliście. nie chcę się puszczać ani sypiać z kim popadnie, brakuje mi po prostu bliskości, nie mam żadnych konkretnych doświadczeń z płcią przeciwną i boje się, że się po prostu zbłaźnie. tak trudno to zrozumieć? :(

Gość OLAbeParasola
Nie martw sie nie masz na czole tego wypisanego,zaden facet sie tego nie domysli,nie maja radaru wykrywania dziewic :P -------------------------------------------------------------------------------------------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość taki jeden123
Z tymi doświadczeniami związkowymi to tez nie masz się czym przejmować bo nieraz te "doświadczone życiowo" są bardziej zwichrowane przez byłych chłopaków i się dziwniej/ostrożniej zachowują niż te z czystą kartą. Więc to nie jest tak że każda doświadczona dziewczyna ma łatwiej. Nie nie ...jak laska ma 22lata i np miała 3ch chłopaków w swoim życiu i teraz szuka to nachodzą pytania ...co było nie tak że już nie jest z żadnym z tych 3ch ? ...i teraz albo to oni ją zostawili bo coś z nia jest nie tak ,albo ona ich zostawiła bo została skrzywdzona czego efektem są różne ślady na psychice często nieciekawe i trudne do "naprawienia" przez kolejnego partnera.

Gość Navya
hmmm no to rzeczywiście dość dużo lat jak na dziewicę.. ale zawsze możesz to ,,nadrobic" ;)

Gość Catch015
Ah w takim razie przepraszam,to zmienia kolej rzeczy ;) zwykle kobiety na tym forum były tamtego zdania.. nie sądzę,że taka bliskość jest najważniejsza.Na pierwszym miejscu postaw porozumienie dusz,czyli poszukaj sobie kogoś porządnego i wtedy z nim spróbuj bardziej się zbliżyć.. innej rady na to nie ma.Zacznij szukać mężczyzn,którzy będą Cię rozumieć i tak dalej.Ogółem odpowiadać Ci .. tak czy inaczej w poprzednim poście nie miałam również na myśli urażenie Cię czy wzięcie za taką co się "puszcza " :)

antyczna 🌼 nie przejmuj się tymi opiniami powyżej, głupoty piszą :O Poczucie, że jednak coś Cię omija (jakaś część życia), potrzeba miłości, przytulenia się , bliskości z drugim człowiekiem. I taki brak tego wszystkiego :( trzymam kciuki, że poznasz kogoś, zakochasz się, wszystko w swoim czasie :)