Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu mozna ich posluchac

BÓL GŁOWY RANO

Polecane posty

ZWLASSZCzA TERAZ KIEDY JEST TO CALE PRZESILENIE WIOSENNE CZESTO BOLI MNIE GLOWA, CHOCIAZ BOL GLOWY OD LAT TOWARZYSZY MI CZESTO (przepraszam za caps) najczesciel boli mnie glowa kiedy obudze sie rano i znow przysnę na chwile...z czego to wynika?? czasem mija po kawie a czasem dopiero po tabletce:(

nie...

Ja mam tak jak wiosna sie zaczyna,u mnie to jest zwiastun zaczynajacej sie alergii.Dwa tyg bolu glowy a potem kichanie przez cale lato

no ja alergii jakiejs silnej nie ma, owszem zdarza mi sie taki katar wiosna/latem ale nie jest to silne

Gość a ile Ty masz lat powiedz
Mnie głowa rzadko boli(a zawsze jest istotna przyczyna) więc polecam taką dietę (a przynajmniej bardzo podobną) jaK mam .Można się spodziewać poprawy . Moi wrogowie doprowadzili że wyszedłem z siebie i tak powstałem . http://images.gildia.pl/film/filmy/der_clown/ poster/w200/ Farmacja została stworzona aby przynosić zyski a nie leczyć . Nie stosowanie moich dobrych rad grozi kalectwem lub śmiercią .Bo jestem kafeteryjną krynicą wiedzy i zwłaszcza skromności . http://www.youtube.com/watch?v=JmmIYgUPss4

Gość frefrrrf
może to od poduszki, złego spania. Ja mam tak, ponieważ jak się okazało mam skrzywienie w części szyjnej kręgosłupa. Profilowana poduszka ortopedyczna rozwiązała problem.

kurde, tez mam jakies poczatki zmian zwyrodnieniowych w czesci szyjnej :( ale poduszka ortopedyczna jest dla mniue niewygodna i schowalam ja do szafy, nie widzialam roznicy

Gość ale wymyslasz
1. masz zatkane zatoki - moze wiosenna alergia? 2. nie wysypiasz sie - stres, zmieczenie, zbyt mala aktywnosc ruchowa, sprobuj dzisiaj wieczorem troche pobiegac albo pocwiczyc chwile, potem wez lekki prysznic, zmien posciel, poloz sie w lozku na wznak i sprobuj sie zrelaksowac biorac kilkanascie spokojnych, glebokich wdechow zobaczysz ze rano obudzisz sie jak nowo narodzona polecam tez joge

Gość katherine88
A może przyczyną jest zła poduszka lub materac? podczas snu głowa i kark powinny być odpowiednio podparte, inaczej pojawi się ból. Polecam poduszki wypełnione łuską gryczaną - głowa delikatnie się w nich zapada, a kark pozostaje podparty. A tutaj ciekawy artykuł o tym, jak dobrać poduszkę dla siebie: http://dobrysen24.pl/page5.html

Gość shozda
Dobrze, że pytasz bo niosę pomoc! Mnie też kiedyś bolała głowa LAAATAAAAMIIIIIII, a to dlatego że siedziałem przed komputerem bardzo długo za dnia. Ból zwykle lekko ustępował, jak umyłem głowę rano. Promieniowanie komputera działa na oczy jak lekkie spawanie. Nie można przez tyle czasu patrześ w świecące pixele, bo to nie zdrowe. Dalej sie gapie i nic sie nie zmieniło oprócz bólu głowy! NIE UWIERZYSZ! To jest od komputera! Wystarczy na noc i rano zakrapiać sobie oczy "świetlikiem", to zwykłe krople do oczu bez recepty! Rewelacja, jak już "nawodnisz wysuszone oczy" to ból ten odchodzi w niepamięć :D. Nie możesz zapominać nakrapiać mimo, że już nie boli, bo oczy się wysuszają przy kompie. Tak sam na to wpadłem anie doktor potwór. Wiem to z autopsji!